Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Έναρξη του "Magic Moments of Poker" στη bwin

Το Magic Moments of Poker της bwin θα συναρπάσει εξίσου οπαδούς του πόκερ και φιλάθλους. Αυτή η σειρά των τουρνουά πόκερ οδηγεί στους μεγαλύτερους ποδοσφαιρικούς συλλόγους και στις κορυφαίες διοργανώσεις της Ευρώπης: Ρεάλ Μαδρίτης, Μίλαν και ένα Σαββατοκύριακο αγώνων MotoGP στη Χερέθ ή μία πολυτελή διαμονή στο PokerIsland.

Η πρόκριση στο Magic Moments of Poker είναι δυνατή μέσω των δωρεάν οnline freeroll στο bwin Πόκερ (www.bwin.com/magicmomentsofpoker). Σε συνολικά επτά μοναδικά Σαββατοκύριακα θα έχει κανείς την ευκαιρία να συναντήσει αστέρες από τις καλύτερες ομάδες ποδοσφαίρου του κόσμου ή να γνωρίσει τους πιλότους του MotoGP στο πάντοκ κλαμπ.

Οι εκάστοτε επτά παίκτες που θα προκριθούν από τα online τουρνουά, θα συνοδεύονται από ένα τηλεοπτικό συνεργείο και θα βρεθούν στο επίκεντρο μίας εκπομπής για το Magic Moments of Poker. Τις επιτυχίες των παικτών στο τηλεοπτικό τραπέζι του πόκερ θα παρακολουθήσουν στην τηλεόραση εκατομμύρια θεατές ανά τον πλανήτη.

Συμμετοχή στην ομάδα πόκερ της bwin

Σε κάθε μία από αυτές τις ασύγκριτες διοργανώσεις του Magic Moments of Poker ένας παίκτης θα κερδίζει την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό της Βιέννης. Εκεί, ο νικητής θα εξασφαλίσει μία θέση στην ομάδα πόκερ της bwin και τη συμμετοχή στα σημαντικότερα τουρνουά πόκερ.

Ο πρώτος σταθμός του Magic Moments of Poker οδηγεί στην Ισπανία, στο τοπικό ντέρμπι των ιστορικών συλλόγων Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης στις 7 και 8 Μαρτίου. Οι προκριματικοί για τον πρώτο γύρο του Magic Moments of Poker διεξάγονται μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου 2009 στο bwin Πόκερ (www.bwin.com/magicmomentsofpoker).

Ζήστε κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις ζωντανά, παίξτε πόκερ μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και στον ορίζοντα βρίσκεται μία συμμετοχή στην ομάδα πόκερ της bwin – αυτό σίγουρα ανεβάζει τους παλμούς των οπαδών του πόκερ στα ύψη!


Οι σταθμοί του Magic Moments of Poker

Μάρτιος
Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης

Μάρτιος
Μίλαν

Μάιος
MotoGP Χερέθ


Ιούλιος
PokerIsland

Σεπτέμβριος
FIBA EuroBasket

Οκτώβριος
Ρεάλ Μαδρίτης

Δεκέμβριος
Μεγάλος τελικός στη Βιέννη

Για περισσότερες πληροφορίες όπως επικοινωνήστε pressoffice_gr@bwin.com και στην ιστοσελίδα http://www.bwin.ag

Δεν υπάρχουν σχόλια: