Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Χωρίς οπαδούς...

Tο Δ.Σ της ΕΟΠΕ συνεδριάσε στα γραφεία της Ομοσπονδίας, προκειμένου να αποφασιστεί το τι μέλλει γενέσθαι με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, ο οποίος αναβλήθηκε λόγω των επεισοδίων που έλαβαν χώρα στο κλειστό "Δ. Τόφαλος" την Κυριακή (1/2).

Οι προτάσεις που έπεσαν στο τραπέζι ήταν δύο. Η μία υποστήριξε να γίνει ο τελικός σε γήπεδο της Αθήνας κεκλεισμένων των θυρών και η άλλη παρουσία παιδιών από σχολεία και ακαδημίες των δύο ομάδων, η οποία και προκρίθηκε με πλειοψηφία.

H ανακοίνωση της ΕΟΠΕ: Το Δ.Σ. της ΕΟΠΕ στη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε κατά πλειοψηφία (11 υπέρ - 5 λευκά) τη διεξαγωγή του αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών μεταξύ των ομάδων ΟΣΦΠ - ΠΑΟ στην Αθήνα και εξουσιοδότησε τον πρόεδρο του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ, Στέλιο Προσαλίκα, να αποφασίσει, μετά από σύσκεψη με την ΕΣΑΠ και την ΕΡΤ, το γήπεδο και την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα. Ο ανωτέρω αγώνας θα αποτελέσει, σε πείσμα της βίας, γιορτή του αθλήματος και θα προσκληθούν να τον παρακολουθήσουν μαθητές και αθλητές συλλόγων".

Διαβάστε και τον πόλεμο των ανακοινώσεων από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Ηρακλή...

από sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: