Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

Πρώτη νίκη για Λαμία μετά τις περιπέτειες, συνεχίζονται οι μεταγραφές

Νίκη για την Λαμία με 0-2 στην έδρα του Εθνικού Κατερίνης. Οι "κυανόλευκοι" είχαν την υπεροχή καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα, εκτός του διαστήματος 50'-70' όπου ανέβηκε ο Εθνικός, χωρίς ωστόσο να απειλήσει ιδιαίτερα.
Και τα δύο γκολ πέτυχε ο Χιουζ στο 48' και στο 84'. Ο Πολωνός Γιαροσίεβιτς αστόχησε σε τεχνική εκτέλεση πέναλτι, αφού η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι.
Σ' αυτό το σημείο πρέπει να τονιστεί πως η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος φέρει βαριά ευθύνη για την διεξαγωγή του παιχνιδιού σε έναν απαράδεκτο αγωνιστικό χώρο, που μόνο για γήπεδο δεν έδειχνε απ' την λάσπη. Δεν μπορεί να θέτεις σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των παικτών...
Το παρών στο γήπεδο έδωσε και ο νέος τεχνικός της Λαμίας, Νίκος Ζαλίκας, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα τις επόμενες ώρες.
Εν τω μεταξύ οι "κυανόλευκοι προχώρησαν σε μία ακόμη μεταγραφή αφού ανακοίνωσαν την απόκτηση του 20χρονου αμυντικού Ηλία Μεϊντή, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ηρακλή και Αιγάλεω. Πληροφορεί δε τους φιλάθλους της ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση επιθετικού ο οποίος αγωνίζεται σε ομάδα Β΄ Εθνικής.

Εικόνες απ' το παιχνίδι της Λαμίας με τον Εθνικό Κατερίνης...
01-02-2009 Εθνικός Κατερίνης - Λαμία 0-2

Το παιχνίδι μπορείτε να δείτε και στο lamiafc

(το "fthiotidasport" νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τους Βαγγέλη Ζαγκώτση και Θανάση Καραχάλιο για την πολύτιμη βοήθειά τους)

Δεν υπάρχουν σχόλια: