Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

H bwin παρουσιάζει τη νέα πλατφόρμα live στοιχημάτων

Στις 30 Ιανουαρίου, η bwin έθεσε σε λειτουργία μία νέα πλατφόρμα για live στοιχήματα, η οποία, χάρη σε καινοτόμες τεχνολογίες, προσφέρει στους πελάτες μία ακόμα πιο έντονη εμπειρία live. Ως ημερομηνία εκκίνησης καθορίστηκε η ημέρα έναρξης του δεύτερου γύρου της γερμανικής Μπουντεσλίγκα.



Η bwin, η μεγαλύτερη online gaming πλατφόρμα παγκοσμίως, με αυτή τη νέα εξέλιξη στην προσφορά live στοιχημάτων της θέτει για ακόμα μία φορά τον πήχη πιο ψηλά και ξεναγεί τους πελάτες της σε μία νέα εποχή ψυχαγωγίας με live στοιχήματα. „Με τη νέα προσφορά της, η bwin επιδεικνύει τη θέση της στην κορυφή του τεχνολογικά εφικτού. Χρησιμοποιούμε στοχευμένα τις δυνατότητες της γενιάς Web 2.0, για να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα live στοιχήματα όπως δεν τα έχουν ζήσει ποτέ“, λέει ο Co-CEO της bwin Manfred Bodner για την καινοτομία.

Στην ιστοσελίδα www.bwin.com, χάρη στη βελτιωμένη ποιότητα video σε μεγαλύτερο μέγεθος οθόνης και μία ευέλικτη στοιχηματική πλατφόρμα, οι πελάτες θα απολαύσουν μία ακόμα πιο συναρπαστική εμπειρία live. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να ταξινομήσει τις αγαπημένες του διοργανώσεις όπως επιθυμεί. Έτσι μπορεί π.χ. να φέρει στο προσκήνιο τα τρέχοντα στοιχήματα και τις σχετικές με το παιχνίδι στατιστικές ή να τα αποκρύψει, όποτε επιθυμεί να συγκεντρωθεί στο παιχνίδι. Επίσης, θα μπορεί να εμφανίζει τα στοιχήματα στο κέντρο της οθόνης ή να μεγιστοποιεί και να ελαχιστοποιεί το παράθυρο του chat κατά βούληση. Η γρήγορη πρόσβαση για τους πελάτες και η διαισθητική τοποθέτηση στοιχημάτων παραμένουν απαράλλαχτες. Η bwin προσφέρει καθημερινά έως και 150 διαφορετικές live διοργανώσεις σε περισσότερα από 40 αθλήματα.

Εισιτήρια VIP για τη Μπάγερν Μονάχου
Σε συνδυασμό με την παρουσίαση του νέου προϊόντος, η bwin κληρώνει μεταξύ όλων των πελατών, οι οποίοι θα ποντάρουν παραπάνω από τρία ευρώ σε ένα παιχνίδι της γερμανικής Μπουντεσλίγκα, εισιτήρια VIP για ένα παιχνίδι της Μπάγερν Μονάχου μαζί με μία αποκλειστική ξενάγηση στην Αλιάντς Αρένα.

Η bwin κατέχει τα δικαιώματα live streaming της γερμανικής Μπουντεσλίγκα παγκοσμίως εκτός της Γερμανίας. Από το 2008, η bwin είναι premium xoρηγός της Μπάγερν Μονάχου.Με τη bwin μας ενώνει η απόλυτη επιθυμία για νίκη και ο στόχος να είμαστε το νούμερο 1. Η εταιρεία καταφέρνει, όπως δεν το έχει καταφέρει κανένας άλλος πάροχος live στοιχημάτων, να συνδυάζει τη φύση του ποδοσφαίρου με το σασπένς που προσφέρει το στοίχημα και με τον τρόπο αυτό να προσφέρει στους πελάτες ασύγκριτες εμπειρίες“ λέει ο Uli Hoeness, Μάνατζερ της ομάδας. Εκτός από τη συνεργασία της με την πρωταθλήτρια Γερμανίας, η bwin προωθεί το διεθνές ποδόσφαιρο ως χορηγός κορυφαίων συλλόγων όπως η Μίλαν και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Για περισσότερες πληροφορίες όπως επικοινωνήστε pressoffice_gr@bwin.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: