Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

Ολυμπιακός Λαμίας - Αρχάνι 0-0

Ανάμεσα σε δύο ομάδες που "καίγονταν" για τους τρεις βαθμούς της νίκης δεν υπήρξε τελικά νικητής. Ολυμπιακός Λαμίας και Αρχάνι αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο γήπεδο των Γαλανέικων για το ντέρμπι κορυφής του 5ου ομίλου της Α' κατηγορίας του τοπικού μας πρωταθλήματος. Έτσι οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να πιάσουν την ομάδα του Αρχανίου στην κορυφή σε ένα ντέρμπι που έλειψαν οι καλές φάσεις.
Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες τα μοιράστηκαν όλα. Πρώτα ο γηπεδούχος Ολυμπιακός έχασε μια καλή ευκαιρία στο 21' όταν ο Μπεσίνας γύρισε στο ύψος του πέναλτι από θέση έξω δεξιά στον Κορέντζελο. Το σουτ που έπιασε όμως ο τελευταίος πέρασε πάνω απ' τα δοκάρια του Τσανή.
Στο 38' ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να χάσουν την ευκαιρία του αγώνα όταν ο Γαζής έφυγε μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, αλλά προς έκπληξη όλων κατάφερε να στείλει την μπάλα άουτ.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων, αλλά η υπεροχή τους αυτή ήταν φλύαρη με αποτέλεσμα να μην μπορούν να τη μετουσιώσουν σε ευκαιρία. Στο 94' ωστόσο τους παρουσιάστηκε η μεγαλύτερη αλλά την άφησαν να περάσει ανεκμετάλλευτη.
Μετά από αναταραχή στην μεγάλη περιοχή του Αρχανίου ο Κουτσιάφτης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην μικρή περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε αμυντικός των φιλοξενούμενων.
Το παιχνίδι παρακολούθησε αρκετός κόσμος ο οποίος όμως έμεινε ανικανοποίητος απ' το μέτριο θέαμα που παρακολούθησε. Με το τέλος του παιχνιδιού πήγε να δημιουργηθεί προς στιγμήν ένταση ανάμεσα στους πάικτες των δύο ομάδων, αλλα με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων αποφεύχθησαν τα χειρότερα.
Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται στον διαιτητή Ξαρχά για τις λίγες καθυστερήσεις που έδειξε, λόγω των πολλών τραυματισμών στο παιχνίδι αλλά και για τα πολλά σφυρίγματα. που είχαν ως αποτέλεσμα τις πολλές διακοπές στον ρυθμό του παιχνιδιού.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ (Κ.Λασπιάς): Στεφόπουλος, Αντωνόπουλος, Βαρσαμογιάννης (57' Μπάκας), Κουτσιάφτης, Μιχαήλ, Αποστολόπουλος Δ, Μπεσίνας (89' Κυρίτσης), Μπέλεχας, Κορέντζελος, Καλοπήτας, Ντούζγος (80' Αποστολόπουλος Κ.)
ΑΡΧΑΝΙ (Δ.Μαργαρίτης): Τσανής, Πολύζος, Ντζιαβός Ε, Ντζιαβός Β. (86' Χορμόβας), Τζανετάκος, Φασιάνης, Ρίζος (90' Κουτσουπιάς), Μαργαρίτης Δ. (60' Ταργαζίκης), Γαζής, Μπομπότας, Γκαβότσι

Δεν υπάρχουν σχόλια: