Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

Άτυχοι οι Παίδες, ισοπαλία οι Νέοι

Την ήττα με 0-1 γνώρισε η Μικτή ομάδα Παίδων της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας από την αντίστοιχη ομάδα του Πειραιά. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Κουλακάρης με γυριστή προβολή μετά από φάουλ του Παπανικόλα 6 λεπτά πριν το τέλος, στο 74'.
Η ομάδα της Φθιώτιδας ωστόσο είχε πολύ καλή απόδοση και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί αυτή στο 11' στο ανεπανάληπτο τετ α τετ του Ντεμίρη, καθώς και στο 43' όταν μετά από φάουλ του Βαρυπάτη απ' την γραμμή της μεγάλης περιοχής η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά κατέληξε στα χέρια του Πάντου.
Δοκάρι είχε και ο Πειραιάς με τον Διαμαντάκο του Ολυμπιακού στο 67', όταν και αυτός σε τετ α τετ σημάδεψε το δεξί κάθετο του Τικταπανίδη.

Ε.Π.Σ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ: (Κ.Τσαπραζλής): Τικταπανίδης, Τσιλίκας, Κυριλής, Αλαφροπάτης, Παπαλελούδης, Μημιγιάννης, Μαλισσόβας, Βαρυπάτης, Ντεμιρης, Σταματής, Σκεμπές (62΄ Κουτσοβέλης)
Ε.Π.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ: (Α.Σπυρόπουλος):
Πάντος, Κούλος, Κούρος (44΄ Κοντογιώργος), Παπανικόλας, Ρούσσος, Σκουλαρίκης (50΄ Ζαροδήμος), Κουλακάρης, Μητρόπουλος (75΄ Σιδηρόπουλος), Διαμαντάκος, Μαρκουλάκης, Μαναριώτης

Στο άλλο παιχνίδι, αυτό των Νέων, η ομάδα της Φθιώτιδας πήρε την ισοπαλία με 1-1. Στο 12' ο Τριανταφυλλίδης (που παρακολουθείται απ' τον Ολυμπιακό) εκτέλεσε κόρνερ για τον Παυλάκη στην καρδιά της περιοχής, ο οποίος με γυριστή προβολή έκανε το 0-1.
Η ισοφάριση ήρθε στο 75' με τον Κατσούλα. Ο Ο Νταλταρής του γύρισε παράλληλα την μπάλα κι ο πρώτος με σουτ έγραψε το 1-1. Στο 93' οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν και το ματς όταν το σουτ του Τσούκαλου πέρασε ελάχιστα άουτ.
Στην ανάπαυλα ο τερματοφύλακας των Πειραιωτών Γερογιάννης έβρισε τον Μπουγιώτα με αποτέλεσμα να προκληθεί προς στιγμήν ένταση. Ο διαιτητής τους απέβαλε και τους δυο με κόκκινη κάρτα.

Ε.Π.Σ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ: (Κ.Τσαπραζλής): Τσάμης, Καρακώστας, Σωτηρίου, Δαμδημόπουλος (55΄ Παπαγεωργίου), Αντωνόπουλος, Αποστολακόπουλος, Νταλταρής, Κατσούλας, Κουτσούμπας (63΄ Μαντές), Μπουγιώτας, Τσούκαλος.
Ε.Π.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ: (Α.Ερρίκος): Γερογιάννης, Λειβάδης, Καλλέργης, Δασκαλάκης, Καλλής, Ερρίκος, Μωραιτης (60΄ Γαλακτερός), Ντάμπος, Δαμίγος (46΄ Ζήνωνος), Τριανταφυλλίδης (80΄ Κουϊμτζίδης), Παυλάκης.

Βαθμολογίες:
Παίδες
Πειραιάς 9
Φθιώτιδα 6
Δυτική Αττική 6
Φωκίδα 3

Νέοι
Φθιώτιδα 8
Πειραιάς 7
Δυτική Αττική 7
Φωκίδα 0

Δεν υπάρχουν σχόλια: