Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

Αθλητικές δραστηριότητες για τα παιδιά το Σαββατοκύριακο στην Φθιώτιδα

Η ακαδημία ποδοσφαίρου Lamia Soccer Club και η ποδοσφαιρική ομάδα Αίαντας Λαμίας σε συνεργασία με τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Λαμιέων διοργανώνουν την Κυριακή 14 Δεκέμβρη τουρνουά ποδοσφαίρου με την συμμετοχή επίλεκτων ακαδημιών της Πράσινης Ποδοσφαιρικής Ανάπτυξης του πιστοποιημένου Δικτύου που λειτουργεί υπό την ομπρέλα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος οι ακαδημίες Λιβαδειάς (Αθλητικό Κέντρο Λιόντος), Ιστιαίας (Calcetto Club), Τρικάλων (Καρακούσης Sports Center), Πύλης Τρικάλων (Camp Nou Football Club) και όλα όλα τα τμήματα του Lamia Soccer Club.
Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί υπό την επίβλεψη του Προέδρου της Πράσινης Ποδοσφαιρικής Ανάπτυξης, Σπύρου Λιβαθηνού και του Αθλητικού Διευθυντή, Μάκη Λιβαθηνού. Η διεξαγωγή των αγώνων θα γίνει στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Lamia Soccer Club και στο Δημοτικό Στάδιο Γαλανέικων, από τις 10.00 μέχρι τις 15.00.

Η Χριστιανική Εστία Λαμίας διοργανώνει το 1ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά τουρνουά ποδοσφαίρου στις εγκαταστάσεις της για παιδιά ηλικίας από 9-16 ετών. Οι προημιτελικοί και ημιτελικοί θα γίνουν το Σάββατο 13 του μήνα από τις 10 το πρωί στις κατηγορίες 4x4 για εφήβους 13-16 ετών και 5x5 για παίδες 9-12 ετών.
Την Κυριακή 14/12 από τις 12 το μεσημέρι θα διεξαχθούν οι τελικοί. Στους νικητές θα δοθούν δώρα και μετάλλια. Παράλληλα στην αίθουσα παιχνιδιών της Εστίας από 13 μέχρι 20 Δεκέμβρη θα διεξαχθούν επιτραπέζια πρωταθλήματα στο σκάκι, στο μπιλιάρδο, στο ποδοσφαιράκι, στο πινγκ πονγκ και στο playstation.

Την ερχόμενη Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 16.00 θα πραγματοποιηθεί το 1ο τουρνουά μπάσκετ Παίδων που διοργανώνει ο ΑΣΕΜ στο κλειστό γυμναστήριο του συγκροτήματος. Θα πάρουν μέρος ο Ολυμπιακός Πειραιώς, η Ολύμπια Λάρισας, η Λιβαδειά και φυσικά ο ΑΣΕ Μπούκαλη.

από "Λαμιακό Τύπο"

Δεν υπάρχουν σχόλια: