Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2008

"Εξάσφαιρη" η Νίκη Μακρακώμης

Άλλη μία νίκη στον δρόμο προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος προσέθεσε η ομάδα της Νίκης Μακρακώμης στο ενεργητικό της και μάλιστα με εμφατικό τρόπο. Στο παιχνίδι με τον Αίαντα Λαμίας που διεξήχθη στο Ενωσιακό γήπεδο πέτυχε από τρία τέρματα σε κάθε ημίχρονο και "καθάρισε" εύκολα την υπόθεση "τρεις βαθμοί".
Ένα απ' τα ωραιότερα γκολ της αγωνιστικής πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι στο 16'. Ο Τσαμαδιάς έβγαλε πανέμορφη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Αίαντα για τον Αλεξίου, ο οποίος με ακόμη πιο ωραία λόμπα άνοιξε το σκορ για τη Νίκη.
Στην επόμενη καλή φάση ήρθε και το 0-2 στο 22'. Ο Ντούλας "άνοιξε" δεξιά για τον Θεοδοσόπουλο. Αυτός από θέση δεξιού εξτρέμ γύρισε παράλληλα την μπάλα για τον επερχόμενο Τσαμαδιά, ο οποίος με κοντινή προβολή έκανε δύο τα γκολ της ομάδας του.
Στο 33' οι "πιτσιρικάδες" των γηπεδούχων μείωσαν. Ο Σταυρόπουλος ανατράπηκε στην περιοχή κι ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Σιώτης στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.
Οι γηπεδούχοι πίεσαν αλλά οι παίκτες της ομάδας της Μακρακώμης με την εμπειρία τους κατάφεραν να πετύχουν ένα ακόμη τέρμα στο 37'. Ο Αλεξίου εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά μες στην περιοχή, ο Ζάρρας σηκώθηκε πιο ψηλά απ' όλους και με κεφαλιά έγραψε το 1-3.
Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, στο 53', ο Αίαντας έχασε μεγάλη ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Ο Ξεζώνοτος έφυγε από αριστερά και γύρισε παράλληλα την μπάλα για τον Κουκοφίκη ο οποίος έπιασε το σουτ με τη μία, αλλά στάθηκε άτυχος μιας και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μπρώνη.
Εκεί που όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες αποδέχτηκαν το σκορ, η Νίκη Μακρακώμης ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της πετυχαίνοντας 3 γκολ σε 4 λεπτά! Στο 81' ο Σκαρμούτσος έστρωσε την μπάλα στον Αλεξίου, ο οποίος με δυνατό σουτ έξω απ' την περιοχή πέτυχε το 1-4.
Το πέμπτο γκολ ήρθε στο 83' με διαγώνιο σουτ του Παπαδήμου έξω απ' την περιοχή. Στο 85' ο Ντούλας με συρτό διαγώνιο σουτ μέσα στην περιοχή κι από δεξιά σημείωσε το τελικό 1-6, αφού με την σέντρα ο διαιτητής σφύριξε την λήξη του παιχνιδιού.
Εύκολο απόγευμα για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι ήξεραν από την αρχή του παιχνιδιού πως έπρεπε να νικήσουν, μιας και οι υπόλοιποι διεκδικητές του τίτλου είχαν καταφέρει να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης νωρίτερα.

ΑΙΑΝΤΑΣ ΛΑΜΙΑΣ (Δ.Σταυρογιάννης-Ι.Περιβολιώτης): Ναούμ, Κουκοφίκης, Καραγιάννης, Μπανούσης, Πέτσης, Σιώτης, Καλαμάτας (70' Ρούσκας), Σταϊκούρας (39' Γεωργίου), Τσιλίκας, Σταυρόπουλος (46' Χατζάρας Φ.), Ξεζώνοτος
ΝΙΚΗ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ (Η.Μπακούμης): Μπρώνης, Σφήκας, Κουτσούμπας (59' Κωστούλας), Χατήρας, Ζάρρας, Μπέσσας, Τσαμαδιάς (77' Σκαρμούτσος), Θεοδοσόπουλος, Ψυχογιός (68' Παπαδήμος), Αλεξίου, Ντούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: