Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

Νίκησαν οι Μικτές, πέρασαν μόνο οι Νέοι

Δύο νίκες ήταν ο απολογισμός των Μικτών μας ομάδων Παίδων και Νέων με αντίπαλο την Φωκίδα με 4-0 και 1-0 αντίστοιχα. Χωρίς αντίκρυσμα η νίκη των μικρών καθώς ο Πειραιάς θα προκρίνονταν ακόμη και με ήττα. Στον αντίποδα οι Νέοι προκρίθηκαν ως πρώτοι στην επόμενη φάση δείχνοντας πως αυτός ο νομός σφύζει από ταλέντα.
Στο πρώτο παιχνίδι οι Παίδες μπήκαν αποφασισμένοι να παίξουν δυνατά απ' το πρώτο λεπτό και το κατάφεραν, αποδίδοντας σπουδαίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και χάνοντας σωρεία ευκαιριών.
Το σκορ άνοιξε στο 10' ο Σταματής αφού έκλεψε την μπάλα από αμυντικό και μπήκε στην περιοχή, ντρίμπλαρε και τον τερματοφύλακα για να κάνει μ' αυτόν τον ωραίο τρόπο το 1-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ντεμίρης από θέση έξω δεξιά έβγαλε την παράλληλη συρτή σέντρα για τον Σκεμπέ, ο οποίος με κοντινή προβολή έκανε δύο τα τέρματα των γηπεδούχων.
Το 3-0 ήρθε στο 19' μετά από φάση διαρκείας. Ο Μαλισσόβας μπήκε στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Η μπάλα στρώθηκε στον Κυριλή αλλά και αυτό το σουτ αποκρούστηκε. Στην επαναφορά και πάλι ο Σκεμπές έκανε τα προσωπικά του τέρματα δύο.
Το σκορ έκλεισε στο 24' και πάλι ο Σταματής ο οποίος, μετά από πανέμορφη μπαλιά του Ντεμίρη, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Σεγδίτσα. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι. Στο 59' ο Ντεμίρης για την Φθιώτιδα και ο Ζαχαρόπουλος για την Φωκίδα στο 60'.

ΦΘΙΩΤΙΔΑ (Κ.Τσαπραζλής): Τικταπανίδης (25' Δερνίκας), Κοτρώνης, Κυριλής, Αλαφροπάτης, Παπαλελούδης (31' Δημητρόπουλος), Μιμηγιάννης, Μαλισσόβας, Ζωγλοπίτης, Ντεμίρης, Σταματής, Σκεμπές
ΦΩΚΙΔΑ (Ι.Καρλιαύτης): Σεγδίτσας, Βαρκούτας, Ζαχαρόπουλος Α, Λίβας, Πολυζωγόπουλος, Καρδαράς, Γιαγκιλίτσης, Καρκασίνας, Κίτος, Ζαχαρόπουλος Ε, Δέτσικας

Στο άλλο παιχνίδι, αυτό των Νέων, κυριάρχησε το άγχος της πρόκρισης και η παγωνιά. Αυτά τα δύο στοιχεία εμπόδισαν τους παίκτες της Φθιώτιδας να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο, αλλά αυτό που μετράει στο τέλος είναι το αποτέλεσμα, που έφερε την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 33' ο Αντωνόπουλος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κουτσούμπα. Η ομάδα της Φθιώτιδας θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ στο 7' όταν ο Αλεξίου έφυγε μόνος απέναντι απ' τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, αλλά το πλασέ που επιχείρησε χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι και έφυγε άουτ.
Λίγα πράγματα απ' τους Νέους από πλευράς θεάματος, αλλά αυτό που μετράει είναι η πρόκριση για καλή χρονιά.

ΦΘΙΩΤΙΔΑ (Κ.Τσαπραζλής): Τσάμης, Καρακώστας, Αμούντζιας, Σωτηρίου, Αποστολακόπουλος, Αντωνόπουλος, Κουτσούμπας (74' Παντελής), Κατσούλας, Αλεξίου, Τσούκαλος, Ντάλταρης
ΦΩΚΙΔΑ (Ι.Μαρκοδήμος): Λύτρας, Ναστός, Παπαδημητρίου, Γαλιούρας, Σκεπαρνιάς, Κουνούκλας, Παπαγεωργίου, Λύτρας, Βάσος, Μητράκος, Γρατσώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: