Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

"Καίει" Κηφισσό το φύλλο αγώνα

Τον Κηφισσό Κ.Τιθορέας "καίει" το φύλλο αγώνος καθώς όπως αναφέρει η εφημερίδα "σέντρα" το ματς με την Δάφνη Λιβανατών διεκόπη εις βάρος του. Μεταξύ άλλων ο διαιτητής Ντζάθας έγραψε:

"Στο 90΄ του αγώνα και ενώ είχα υποδείξει στους αρχηγούς 4 λεπτά καθυστέρηση και μετά την επίτευξη του 4ου τέρματος της φιλοξενούμενης ομάδας εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας. Ένας εξ αυτών χτύπησε το β' βοηθό με γροθιά στο κεφάλι, ενώ ένας δεύτερος προσπάθησε να τον πιάσει από το χέρι και να τον κλωτσήσει στο πόδι. Μετά από αυτό κατευθυνθήκαμε στα αποδυτήρια. Φίλαθλος της γηπεδούχου ομάδας πριν προλάβουμε να μπούμε στα αποδυτήρια επιτέθηκε στο β' βοηθό με πρόθεση να τον χτυπήσει και συγκρατήθηκε από τον παρατηρητή του αγώνα. Μετά την είσοδό μας στα αποδυτήρια εισήλθε μαινόμενος ο δήμαρχος του Δήμου Τιθορέας κ. Καράφλας Νικόλαος και απευθυνόμενος στο β' βοηθό του είπε: μ....α Γκοντίνο θα σε γ....ω και προσπάθησε να τον χτυπήσει συγκρατούμενος από εμένα και τον α' βοηθό. Τη στιγμή της διακοπής το σκορ ήταν 1-4 υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας".

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά η εφημερίδα: "Μαύρα μεσάνυχτα πήρε τους διαιτητές στο ΑΤ Αμφίκλειας. Το ματς χρειάζονταν τέσσερα λεπτά να λήξει όταν άρχισαν τα επεισόδια. Το τι έγινε περιγράφεται στο φύλλο αγώνος. Η εξέλιξη όμως θα δοθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων. Με μοναδικό στοιχείο το φύλλο αγώνος αναζητούνταν για να συλληφθεί στα πλαίσια του αυτοφώρου ο Δήμαρχος Τιθορέας κ. Καράφλας αφού αυτός παρουσιάζεται επωνύμως μέσα στο φύλλο αγώνος. Έτσι το ματς περνάει σε δεύτερη μοίρα ενώ την ίδια στιγμή κορυφώνεται η ένταση μεταξύ των δύο ομάδα που άλλωστε έχουν και παλιούς λογαριασμούς. Ειδικότερα με βάση το φύλο αγώνος και την ισχύουσα νομοθεσία ήδη το αστυνομικό τμήμα της Αμφίκλειας το οποίο προσέφυγαν οι διαιτητές άρχισε να συντάσσει δικογραφία με τη σύμφωνη γνώμη της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Λαμίας. Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία η βία στους αθλητικούς χώρους τιμωρείται ιδιαίτερα αυστηρά και μάλιστα με τη διαδικασία του αυτοφώρου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: