Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008

Α.Κούγιας: "Αν πάρουμε το διπλό την Κυριακή η ομάδα θα ανέβει!"

Στα ψιλά πέρασε η είδηση που κυκλοφόρησε σήμερα και δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "σέντρα", ότι ο Φάνης Λαμπρογεώργος αναμένεται σύντομα να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της Λαμίας. Το "fthiotidasport" επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Αλέξη Κούγια για να μας μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα αλλά δεν έμεινε εκεί. Έστειλε μήνυμα πως με το διπλό την Κυριακή η ομάδα θα ανέβει! Αναλυτικά τα όσα μας δήλωσε:

"Το ότι φεύγει ο Λαμπρογεώργος είναι γεγονός, δεν υπάρχει θέμα. Από την αρχή παίζει τραυματίας συνέχεια. Πήρε 20 χιλ. προκαταβολή κι άλλες 7 χιλ. από τότε. Το συνολικό του συμβόλαιο είναι 55 χιλ. και του είχαμε κάνει εξώδικο, το είχε γράψει και το "Φως" εκείνο το χρονικό διάστημα. Μας παρακάλεσε να μείνει μέχρι τα Χριστούγεννα. Εφόσον δεν μπορεί να βοηθήσει, να φύγει τότε. Είναι προσυμφωνημένο".

Η στήριξη στον Γιώργο Μαραντά είναι δεδομένη... "Ο Γιώργος Μαραντάς είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει. Το 'χει δείξει και με την δουλειά του αλλά και με τις σπουδές που έχει κάνει. Είναι εξαιρετικός".

Κι αν έρθει το διπλό την Κυριακή... "Αν πάρουμε το διπλό την Κυριακή η ομάδα θα ανέβει! Μόνο που εξαιτίας των λαθών του καλοκαιριού... Ήρθαν αυτοί οι παίκτες που δεν ήταν δική μου επιλογή και δεν πρόσφεραν τίποτα. Εγώ έφερα μόνο τα νέα παιδιά που τα ήξερα από τα Γιάννενα και τα ήθελα για εκεί. Και τους βλέπετε όλοι τι ποδοσφαιριστές είναι. Θα κάνουμε 5-6 μεταγραφές, πάλι νέα παιδιά, που θα τα αγοράσουμε από μικρές ομάδες της Βορείου Ελλάδος. Είμαστε σε συνεννόηση με τον κ.Μαραντά και θα κάνουμε μεταγραφές. Νέα παιδιά, με κίνητρο, που θα υπογράψουν κι αυτά 5ετή συμβόλαια. Αν είσαι σε μια ομάδα και δεν έχεις όραμα κι αλλάζεις 30 παίκτες το χρόνο και δεν έχεις κορμό...".

Το να προσλαμβάνει ο Αλέξης Κούγιας νέο προπονητή, την στιγμή που δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνει, θεωρείτε από πολλούς προάγγελος της παραμονής στον προεδρικό θώκο της ομάδας. Ο ίδιος το άφησε ανοικτό... "Λέει πάρα πολλά, αλλά επειδή κάποιοι πονηροί περιμένουν από εμένα να αναλάβω οτιδήποτε, θέλω να τελειώσει αυτή η εβδομάδα και μετά θα κάνω συγκεκριμένες δηλώσεις. Είναι κι άλλα πράγματα που αυτή τη στιγμή εκκρεμούν. Ορισμένοι που μας είχαν πλαισιώσει αρχικά δεν είχαν διάθεση να βοηθήσουν ουσιαστικά. Ήρθαν για να διαφημιστούν. Κοίταξαν την δημόσια προβολή τους και στα δύσκολα κάνανε κριτική στα ραδιόφωνα και στις τηλεοράσεις. Το καλό είναι πως κινείται και το θέμα με τις πινακίδες και σε λίγο καιρό θα ξεπεράσουμε τις 30 στο γήπεδο".

Όσον αφορά τις οφειλές προς παλιούς ποδοσφαιριστές είπε πως "εγώ εκχώρησα οτιδήποτε εισπραχθεί από δω και πέρα από έσοδα της ΠΑΕ στους κ.Τσιαδήμα, Πασιάκο, Παπαευθυμίου κι αυτοί ανέλαβαν να ρυθμίσουν αυτά τα χρέη. Έχουν πάρει πάρα πολλές εξοφλητικές αποδείξεις, σχεδόν όλες. Η ομάδα είναι πληρωμένη. Έχουμε μια διαβεβαίωση ότι μέσα στις επόμενες 15 μέρες ο κ.Λιόλιος με τον λογιστή του θα ρυθμίσουν το θέμα των φορολογικών δηλώσεων. Οπότε αν συμβεί κι αυτό δεν θα χρωστάει σε κανέναν. Είναι μια ΠΑΕ με 19 δικούς της ποδοσφαιριστές με 5ετή συμβόλαια η οποία δεν θα έχει οφειλές, παρά μόνο τα τρέχοντα".

Αφού του έγινε γνωστή δημοσκόπηση που τρέχει στο "fthiotidasport" έσπευσε να ευχαριστήσει όσους τον στηρίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: