Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2008

Γ.Μαραντάς: "Να πάμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Η Λαμία είμαστε!"

Ραδιοφωνική συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Μαραντάς νωρίτερα το μεσημέρι στην εκπομπή "Αθλητικές Περιβολές" του Θανάση Περιβολιώτη όπου και ανέπτυξε κάποιες απ' τις πρώτες του σκέψεις για τη Λαμία. Μεταξύ άλλων ο νέος τεχνικός της ομάδας δήλωσε:

Για το ρόστερ και τις προσθήκες που θα γίνουν σ' αυτό:
"Πρώτος στόχος της ομάδας είναι να ενισχυθεί με ποδοσφαιριστές, όχι ονόματα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα έχουν αξία και να αξιοποιηθούν οι ποδοσφαιριστές που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ, που είναι νεαροί σε ηλικία. Δεν συζητάμε για τους μεγάλους και έμπειρους παίκτες, η αξία των οποίων είναι δεδομένη. Θα πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο με τα νέα παιδιά, να αποκτήσουν εμπιστοσύνη στους εαυτούς τους. Και φυσικά αν υπάρχει μια καλή ευκαιρία, έστω κι αν κάποιος ποδοσφαιριστής είναι και σε μεγαλύτερη κατηγορία, αν μπορεί να βοηθήσει και να ταιριάξει στην κατηγορία θα αποκτηθεί κι αυτός. Σίγουρα όμως πρέπει να γίνουν προσθήκες γιατί ο αριθμός είναι μικρός αυτή την στιγμή".

Για το μέλλον της ομάδας:
"Με τον Πανσερραϊκό η ομάδα είχε πάρα πολύ καλή απόδοση. Θεωρώ ότι έχει κάποιους παίκτες οι οποίοι είναι και για μεγαλύτερη κατηγορία, όμως θα πρέπει να δουλέψουμε και να εστιάσουμε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, γιατί σ' αυτή την ομάδα υπάρχουν πλέον αρκετοί. Η θέση που βρίσκεται η ομάδα οφείλεται κυρίως στην αναταραχή που υπήρχε στα διοικητικά. Πλέον όλα δείχνουν να έχουν ομαλοποιηθεί. Νομίζω ότι θα πάει καλύτερα και η ομάδα. Αν ηρεμήσουν οι ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια θα πάνε όλα καλύτερα".

Για την κατάσταση που βρήκε στα αποδυτήρια:
"Η κατάσταση είναι αρκετά καλή ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές. Ο Νίκος Τσάμης κι ο Μπάμπης Πολίτης έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Εγώ δεν ήρθα για να αλλάξω εντελώς την κατάσταση στη μέση της περιόδου, δεν γίνονται αυτά. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να καταλάβουν κι οι ποδοσφαιριστές αυτά που θέλω να περάσω, αλλά αυτό που έχω βρει με ικανοποιεί και θα συνεχίσουμε σ' αυτό το μοτίβο. Ό,τι άλλο χρειάζεται για να πάει καλύτερα η ομάδα θα προσπαθήσουμε να το περάσουμε".

Για το επικείμενο παιχνίδι με τον Εθνικό Φιλιππιάδας και τον κόσμο που θα ακολουθήσει την ομάδα:
"Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την ομάδα πλέον ακόμη περισσότερο. Είδα αρκετό κόσμο στα παιχνίδια που έχω παρακολουθήσει και ως αντίπαλος, αλλά και στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Θα πρέπει να είναι λίγο πιο ζεστός με την ομάδα, να την αγαπήσει. Βέβαια αυτό θα εξαρτηθεί κι απ' τα αποτελέσματα, μην γελιόμαστε. Ο κόσμος θέλει αποτελέσματα. Η Φιλιππιάδα μπορεί να "καίγεται" για τους βαθμούς αλλά εμείς δεν θα πάμε εκεί για τουρισμό. Όσο δυνατά κι αν παίξει ο αντίπαλος, εμείς έχουμε την δύναμη και πρέπει να τη δείξουμε και να παίξουμε πιο δυνατά. Δεν θα πάμε εκεί ούτε για βόλτα ούτε για κανέναν άλλο λόγο. Ο στόχος μας είναι να πάρουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε για να πάμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Μην ξεχνάμε ότι είμαστε η Λαμία και πρέπει αυτό να το δείχνουμε μέσα στο γήπεδο. Δεν θα παίζουμε μόνο με το όνομα αλλά για να πάρουμε αυτό που πρέπει".

Δεν υπάρχουν σχόλια: