Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008

"Σκότωσε" τον Σακαφλιά

Μεγάλη -και ιστορικής σημασίας- νίκη πέτυχε ο Αγρότης Λιανοκλαδίου νωρίτερα στην έδρα του επί της ομάδας των Τρικάλων, μιας ΠΑΕ που χτυπάει την άνοδο και την οποία έριξε από την κορυφή πανάξια σήμερα η φθιωτική ομάδα. Λίγες οι φάσεις του παιχνιδιού που έδειχνε, όσο περνούσε η ώρα, πως όποιος πετύχαινε το γκολ θα έπαιρνε και το ματς.
Πρώτη καλή φάση για τους φιλοξενούμενους στο 14' όταν μετά από βολέ του τερματοφύλακα ο Μπαρουτσάκης έφυγε τετ α τετ απέναντι στον Κοράκη, ο οποίος τον πρόλαβε λίγο πριν "τσιμπήσει" την μπάλα. Δεύτερη καλή φάση στο ημίχρονο για τον Αγρότη στο 37' με το σουτ του Στυλιανού να περνά ελάχιστα άουτ πάνω απ' τα δοκάρια του Νικολαϊδη.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου τα Τρίκαλα έχασαν σπουδαία ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 47'. Σουτ του Σαλταπίδα μέσα απ' την περιοχή και αριστερά, οΤσιούκας Ε. την κοντινή προβολή η οποία πέρασε ψηλά άουτ. Στο 71' οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, που εκ πρώτης όψεως φάνηκε να υπήρχε. Ο Μπουγιώτας μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από αμυντικό των φιλοξενούμενων αλλά ο διαιτητής Ιωαννίδης είπε "παίζεται".
Λίγο πριν το τέλος και συγκεκριμένα στο 82' έγινε η φάση που θα θυμούνται για πολύ καιρό στο Λιανοκλάδι. Ο Χανής πιστοποίησε το εξαιρετικό του παιχνίδι με μια καταπληκτική ασίστ στην πλάτη της άμυνας των Τρικάλων για τον Καλύβα. Αυτός από θέση πλάγια δεξιά στο ύψος της μικρής περιοχής έπιασε το συρτό διαγώνιο σουτ και έστειλε συμπαίκτες και φιλάθλους στα ουράνια.
Κίνηση ματ στην πράσινη σκακιέρα απ' τον Μάκη Ζαχαρόπουλο στον Βάιο Καραγιάννη η είσοδος του Τόλλια στο 61', ο οποίος έπαιξε μαν του μαν τον επικίνδυνοΝτάμτσιο, με αποτέλεσμα να κοπούν οι κέθετες μπαλιές απ' το κέντρο των φιλοξενούμενων.
Τρεις βαθμοί "χρυσάφι. Τρεις βαθμοί ιστορικοί για τον Αγρότη Λιανοκλαδίου που έδειξε πως μπορεί να ανταπεξέλθει άνετα στην Δ' Εθνική, σε αντίθεση με τους Τρικαλιώτες που πρέπει να παρουσιαστούν πιο δυνατοί αν θέλουν να ααγωνίζονται του χρόνου στην Γ' Εθνική.

ΑΓΡΟΤΗΣ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ (Σ.Ζαχαρόπουλος): Κοράκης, Τζουάνας, Σακελλάρης, Μπαγινέτας Η, Κουφιώτης, Κραββαρίτης, Καλύβας (91' Καββαδίας), Χανής, Μπουγιώτας (87' Κλειτσάκης), Χριστόπουλος Δ. (61' Τόλλιας), Στυλιανός
ΤΡΙΚΑΛΑ (Β.Καραγιάννης): Νικολαϊδης, Κοτσινάς (80' Τεντολούρης), Κακαζούκης, Μπαντάς, Ντάμτσιος, Γεωργίου, Σαλταπίδας (63' Παπαστεριάδης), Τσιούκας Α. (Καλόγηρος), Τσιούκας Ε, Τσούκλης, Μπαρουτσάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: