Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008

Μακεδονικός - Λαμία 0-0

Κόλλησε στο μηδέν ο Μακεδονικός, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τη Λαμία στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι "πράσινοι" είχαν την πλήρη υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα.
Στο 2’ σουτ του Κατσαρού λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, άουτ. Στο 8’ σουτ του Κωνσταντινίδη από το ύψος της περιοχής, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων. Στο 25’ σουτ του Ταρασιάδη, έφυγε άουτ. Στο 27’ νέο δυνατό σουτ του Κατσαρού, πέρασε λίγο άουτ.
Στο 45’ γύρισμα του Παντελιάδη, ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Σουμουλίδη. Στο 52’ σουτ του Στουρνάρα μέσα από την περιοχή, μπλόκαρε ο Κουτσούκοφ. Στο 60’ σουτ του Κωνσταντινίδη από μέση απόσταση, στην αγκαλιά του Σουμουλίδη. Στο 64’ ωραίο πλασαριστό σουτ του Δημητριάδη, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των "μπλε". Στο 69’ εκτέλεση φάουλ του Παντελιάδη, σύγχυση στα καρέ του Σουμουλίδη, ο Καλογιαννίδης πήρε την κεφαλιά, αλλά έδιωξαν πάνω στη γραμμή οι αμυνόμενοι. Στο 73’ σουτ του Παπουλή, άουτ. Στο 82’ σουτ του Δημητριάδη εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας της Λαμίας. Στο 85’ ωραία συνεργασία Παπαδόπουλου, Δημητριάδη, Κλοκίδη, ο τελευταίος βγήκε μόνος απέναντι στον Σουμουλίδη, αλλά δεν πρόλαβε την έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα, ο οποίος μπλόκαρε. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Λαμίας, ο Σαρηγιαννίδης επιχείρησε γυριστό σουτ, λίγο άουτ.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Δ.Καλαϊτζίδης): Κουτσούκοφ, Μπουλγκούρας, Καλογιαννίδης, Κατσαρός, Κλοκίδης, Παντελιάδης, Ταρασιάδης (77’ Παπαδόπουλος), Δημητριάδης, Γεωργιάδης (79’ Σαρηγιαννίδης), Κωνσταντινίδης, Κουλακιώτης.
ΛΑΜΙΑ (Γ.Μαραντάς): Σουμουλίδης, Κιοσές, Κυριακίδης, Στουρνάρας, Κωστής (34’ Πιρόνκοφ, 86’ Μπαμπάτσιας), Μαϊστρέλλης, Ακπαρίδης, Νικολόπουλος (84’ Καπουράνης), Λουμπαρδέας, Παπούλης, Χατζής.

από makedonikos

Δεν υπάρχουν σχόλια: