Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2008

Καλύτερα να μην βρέξει την Κυριακή στην Φιλιππιάδα...

Την κακή αγωνιστική κατάσταση που επικρατεί στο γήπεδο του Εθνικού Φιλιππιάδας δείχνει άρθρο του "filippiada.blogspot.com". Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο "Panetolikosgfc.blogspot.com" σε περίπτωση βροχής το γήπεδο μετατρέπεται σε βούρκο λάσπης, που μόνο ποδόσφαιρο δεν γίνεται να παίξεις. Ας ευχηθούμε, σε περίπτωση βροχής, να μην υπάρξει κανένας σοβαρός τρυματισμός ποδοσφαιριστή και των δύο ομάδων. Αναλυτικά το άρθρο του "filippiada.blogspot.com":

"Γήπεδο χαλί περιμέναμε από τους ειδικούς γεωπόνους που ανέλαβαν την επανασπορά του Δημοτικού Σταδιου, αλλά μας προέκυψε γήπεδο... σε μαύρο χάλι. Δυστυχώς η διαφορά δεν είναι μόνο ο τόνος. Πλέον στο γήπεδο μετά και τις πρώτες βροχές το πρόβλημα μεγιστοποιήθηκε και την θέση του όποιου είδους χόρτου υπήρχε, την πήρε η λάσπη και ο βούρκος. Οι φωτογραφίες είναι από τον πρόσφατο αγώνα με την ομάδα του Παναιτωλικού και τραβήχτηκαν από Αγρινιώτες δημοσιογράφους, οι οποίοι σχολίασαν αρνητικά την τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο του Εθνικού. Φυσικά και δεν είχαν άδικο μιας και όπως φαίνεται σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο ποδόσφαιρο είναι το λιγότερο που μ
πορεί να παίξει κανείς. Δε χρειάζεται να έχει κανείς γνώσεις ειδικού να διαπιστώσει την ακαταλληλότητα του χλοοτάπητα, που πλέον κρύβει κινδύνους τραυματισμών και για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές. Φαίνεται πως το πρόβλημα, που ήταν ήδη έντονο από την περσινή σεζόν, δε θα βρει λύση ούτε και φέτος. Θα ήταν κρίμα για τους οπαδούς του Εθνικού αν η ΕΠΟ αποφασίσει αλλαγή της έδρας λόγω ακαταλληλότητας του χλοοτάπητα..."

Δεν υπάρχουν σχόλια: