Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2008

Πότε θα κάνει ξαστεριά;

Λίγο πριν φύγει το 2008 η Λαμία βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης. Ο Αλέξης Κούγιας φεύγοντας για την Παναχαϊκή πήρε μαζί του και τους Παπουλή, Λουμπαρδέα, Σουμουλίδη, Ακπαρίδη, Στουρναρά, Νικολόπουλο και Μαϊστρέλλη, αφήνοντας την ομάδα με ελληπές ρόστερ. Ένα έμψυχο δυναμικό που ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Μαραντάς θέλει να καλύψει με την απόκτηση πέντε ποδοσφαιριστών. Δύο εξ αυτών είναι οι Νουτσκόφσκι και Γκαρασίνο που αναμένεται να αποκτηθούν και πάλι, αφού στην χθεσινή πρώτη προπόνηση της ομάδας μετά την διακοπή έλαβαν μέρος.
Σύμφωνα με την εφημερίδα "σέντρα" οι υπόλοιποι είναι ο 17χρονος Βαγγέλης Καραματσούκης της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Λαμίας, ο 20χρονος Δημήτρης Νάσιος του Φωκικού, ο 23χρονος Νίκος Ντούλας της Ένωσης Θράκης και ο 21χρονος Γιάννης Πάνου.
Στα διοικητικά -κατά την "σέντρα"- οι κοι Πασιάκος, Ντριβαλάς και Τσαδήμας έπαιξαν απ' την προηγούμενη βδομάδα το ρόλο του Άι Βασίλη προσπαθώντας να σώσουν την ομάδα. Αυτή την στιγμή οι τοπικοί παράγοντες μάνατζμεντ χωρίς μετοχές δεν δέχονται, όπως και να πληρώσουν γι' αυτές, μιας και δεν είναι λίγα τα χρήματα που έδωσαν για οφειλές προς παλιούς ποδοσφαιριστές.
Όλα εξαρτώνται απ' τον Αλέξη Κούγια ο οποίος έφυγε αλλά είναι ακόμη εδώ. Με τις απαιτήσεις του, τις επιθέσεις του, θέλοντας να κάνει την ομάδα για την ομάδα για την οποία είχε οράματα παραμάγαζο της καινούριας του αγάπης...

Δεν υπάρχουν σχόλια: