Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2009

"Στο ρελαντί" η Νίκη

Με το δεξί ξεκίνησε για τη νέα χρονιά τους αγώνες της η Νίκη Μακρακώμης καθώς δεν συνάντησε καμία δυσκολία απέναντι στην ομάδα της Αταλάντης στο Ενωσιακό γήπεδο, την οποία νίκησε με 0-6. Οι φιλοξενούμενοι έλεγχαν τον ρυθμό του παιχνιδιού σε όλη την διάρκειά του και αν ήταν πιο εύστοχοι στις επιλογές τους στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαν να έχουν πετύχει ακόμη περισσότερα τέρματα.
Το σκορ άνοιξε στο 28' όταν ο Κουτσούμπας σέντραρε από αριστερά, ο Ψυχογιός πήρε την κεφαλιά για να καταλήξει η μπάλα στον Θεοδοσόπουλο, ο οποίος με το κεφάλι σημείωσε το 0-1. Στο 34' με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Ζάρρας έκανε τα τέρματα της ομάδας του δύο.
Η Αταλάντη έμεινε με δέκα παίκτες στο 42' όταν ο Χοχάζ αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή Ντζάθα, κάνοντας το έργο των φιλοξενούμενων ακόμη πιο εύκολο. Έτσι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου μετά από σέντρα του Παπαδήμα ο Ψυχογιός έστειλε με κεφαλιά την μπάλα να χτυπήσει αρχικά στο δεξί κάθετο δοκάρι, για να καταλήξει στην συνέχεια στα δίχτυα για το 0-3.
Ο επιθετικός μονόλογος των παικτών της ομάδας της Μακρακώμης συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο και "καρποφώρησε" για μια ακόμη φορά στο 72'. Ο Ζάρρας επιχείρησε ένα ευθύβολο σουτ απ' τα 35 μέτρα με την μπάλα να καταλήγει στα αντίπαλα δίχτυα για τέταρτη φορά, κάνοντας τα προσωπικά του γκολ δύο.
Το πέμπτο τέρμα στο 76' ήταν το ωραιότερο. Μετά από αριστουργηματική ανάπτυξη των φιλοξενούμενων ο Τσαμαδιάς έβγαλε την σέντρα από αριστερά κι ο νεοεισελθών Σκαρλάτος σημείωσε με ωραία κεφαλιά στην αντίθετη γωνία το 0-5. Ο τελευταίος έκλεισε και το σκορ στο 85' με σουτ στην επαναφορά, μετά από απόκρουση στο πρώτο σουτ του Αλεξίου.
Αξιοσημείωτη είναι η αλλαγή των γηπεδούχων στο 24'. Ο Παπαγεωργίου αποχώρησε τραυματίας όντας ο μοναδικός τερματοφύλακας στην αποστολή της Αταλάντης. Τον δύσκολο αυτό ρόλο ανέλαβε το αριστερό μπακ των Λοκρών, Νιαβής, με αρκετή πάντως δόση επιτυχίας.

ΑΤΑΛΑΝΤΗ (Λ.Μπαμπάνης): Παπαγεωργίου (24' Καραμήτρος), Μπέρδος, Νιαβής, Νάτσιουλας, Σταμόπουλος, Ντόγανος, Τσανούλας, Χυμευτός, Ηλιόπουλος (46' Παπανικολάου), Μπάρκας, Χοχάζ
ΝΙΚΗ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ (Η.Μπακούμης): Μπρώνης, Μασιάλας, Κουτσούμπας, Τσαμαδιάς, Ζάρρας, Μπέσσας, Παπαδήμας, Θεοδοσόπουλος, Ψυχογιός (64' Σκαρλάτος), Αλεξίου, Ντούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: