Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

Η μεγάλη επιστροφή!

Απρόσμενη, αλλά ιδιαίτερα θετική και ευχάριστη εξέλιξη, σημειώθηκε στη Λαμία, η οποία επέστρεψε στη ...ζωή! Η ομάδα της Φθιώτιδας άλλαξε χέρια και επιστρέφει στο πρωτάθλημα του Βόρειου ομίλου της Γ’ Εθνικής, διεκδικώντας πλέον με αξιώσεις την παραμονή της στην κατηγορία.
Συγκεκριμένα, τις τύχες της ΠΑΕ ανέλαβε ο Σπύρος Καγκαράς, που θα έχει στο πλευρό του τους Μίμη Χαλβαντζή, Νίκο Χαλκιά, Κώστα Τζούφλα και τον πρόεδρο των παλαιμάχων, Λεωνίδα Γιαννέλο.
Η νέα διοίκηση παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και τόνισε ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη να αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Τετάρτης με τη Νίκη Βόλου, αν και έχει ζητήσει επίσημα την αναβολή της.
Την τεχνική ηγεσία αναλαμβάνει ο Σπύρος Λέντας, ενώ γυμναστής θα είναι ο Πέτρος Καραϊσκος. Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές, ο Σπύρος Βιτζέκας συμφώνησε να επιστρέψει, ενώ η διοίκηση συζητά με τους Δημήτρη Πολυχρονίδη, Αλέξη Κολλιάκη, Θωμά Ματζιούρα, Τάσο Μπαμπατσιά, που είναι θετικοί στο ενδεχόμενο να αγωνιστούν με τα χρώματά της. Στο στόχαστρο βρίσκονται και οι Ορέστης Γουργιώτης, Γιάννης Πάνος, Θανάσης Σερπάνος, Ιγνάτιος Χατζής και ένας τερματοφύλακας. Η Λαμία βρίσκεται επίσης πολύ κοντά στην απόκτηση των Σπαθούλα και Χριστοδούλου από τον Πανδαμασταϊκό.

από sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: