Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

Πόσο δύσκολο είναι να παίξεις μπάσκετ στα Καμένα Βούρλα;

Απ’ ότι φαίνεται το κλειστό γυμναστήριο των Καμένων Βούρλων, είναι ένα θέμα που απασχολεί – και σωστά – αρκετό κόσμο. Θα ήταν λοιπόν καλή ιδέα να είναι το θέμα ενός ξεχωριστού post, και κυρίως το αντικείμενο μιας συζήτησης από όλους για την κατάσταση και το μέλλον του γυμναστηρίου. Στο τέλος του post πρόσθεσα και όλα τα μέχρι τώρα σχόλια σας, έτσι ώστε να συνεχιστεί αυτός ο διάλογος.
Λοιπόν, από τα μέχρι τώρα σχόλια φαίνεται:

Το γυμναστήριο είναι κλειστό γιατί δεν υπάρχουν φύλακες, των όποιων η σύμβαση έχει λήξει

Το γυμναστήριο είναι σε άσχημη κατάσταση (μπασκέτες μισοδιαλυμένες, αποδυτήρια σε κακή κατάσταση, πόρτες και παράθυρα σπασμένα, σκεπή που μπάζει νερά)

Προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν κατάλαβα καλά, αλλά αληθεύει ότι κάποιοι σπάνε επίτηδες τις πόρτες και τα παράθυρα για να μπουν στο γυμναστήριο;

Σύντομα θα ήθελα να πω δυο πράγματα

Το γυμναστήριο, παιδιά είναι δημόσιο έργο, δηλαδή ΔΙΚΟ ΣΑΣ. Με δικά σας, και των γονιών σας, χρήματα κατασκευάστηκε και διατηρείται. Όταν γίνεται κάποια ζημιά, κλοπή κλπ., σας αφορά άμεσα. Είναι προς το συμφέρον σας να προσπαθείτε να το διατηρείται σε όσον το δυνατόν καλύτερη κατάσταση. Εσείς το χρησιμοποιείτε και το χαίρεστε και δεν νομίζω ότι θα αρπάζετε ποτέ πέτρες να σπάσετε, πόρτες και παράθυρα στο σπίτι σας.

Κύριε Δήμαρχε και λοιποί δημοτικοί σύμβουλοι, είστε επίσης υπεύθυνοι. Εκλεχτήκατε για να κάνετε μια δουλειά. Να προστατεύετε το δήμο σας και να καλυτερέψετε το επίπεδο ζωής των πολιτών που μένουν σ΄αυτό το δήμο. Είναι προς το συμφέρον όλης της τοπικής κοινωνίας, να υπάρχει ένας περιποιημένος και ανοιχτός χώρος που θα μπορούν να πηγαίνουν οι νέοι να γυμνάζονται και να περνούν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους. Κάντε λοιπόν καλά την δουλειά σας.

από kamena-voyrla-news

Δεν υπάρχουν σχόλια: