Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

Οι πρώτες δηλώσεις Λέντα - Καραϊσκου

Τις πρώτες τους δηλώσεις ως προπονητικό δίδυμο στην Λαμία έκαναν νωρίτερα το μεσημέρι οι Σπύρος Λέντας και Πέτρος Καραϊσκος κατά την διάρκεια της πρώτης προπόνησης της ομάδας, όπου τόνισαν το δύσκολο του εγχειρήματος. Παράλληλα εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι η ομάδα μπορεί να σωθεί.

Σ.Λέντας: "Ξεκινάει σήμερα μια προσπάθεια ούτως ώστε η ομάδα την Τετάρτη να συγκροτήσει μία ενδεκάδα, η οποία θα προσπαθήσει να κερδίσει κάτι. Και το εννοώ όταν λέω να κερδίσει κάτι γιατί εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε να πάρουμε κάτι απ' αυτό το παιχνίδι, άσχετα αν είναι πάρα πολύ δύσκολο ή αυτή την στιγμή εγώ και ο κ.Καραϊσκος δεν γνωρίζουμε τα ονόματα των παικτών, όχι τις θέσεις και την αξία τους ακριβώς. Προσπαθήσαμε να μαζέψουμε κάποιους παίκτες. Ήταν πολύ μικρό το χρονικό διάστημα. Σίγουρα έχουν γίνει λάθη, ελπίζουμε να μην είναι μεγάλα. Συγκροτήσαμε μια ομάδα με 14-15 δελτία παικτών, αλλά είναι και κάποιοι που θέλουν να δοκιμαστούν. Δεν έχουν όμως λύσει τα συμβόλαιά τους με κάποιες ομάδες. Μετά το παιχνίδι της Τετάρτης έχουμε άλλη μια εβδομάδα ούτως ώστε να έχουμε την δυνατότητα να πάμε σε προσεκτικότερες επιλογές παικτών που θα βοηθήσουν σε θέσεις που θα δούμε την Τετάρτη ότι χρειαζόμαστε. Φυσικά χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, χρειάζεται βοήθεια απ' όλους κι όχι μόνο απ' τον κόσμο για να ξεπεράσουμε αυτό το παιχνίδι. Την άλλη βδομάδα θα είμαστε σίγουρα πιο έτοιμοι για να συνεχίσουμε την προσπάθεια για την σωτηρία της ομάδας. Προσωπικά πιστεύω πως η ομάδα θα σωθεί. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Το έχουμε σαν στόχο και με την διοίκηση που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Δεν θα υπάρξει πρόβλημα στην σωτηρία της ομάδος. Θα υπάρξει μεγάλη δυσκολία, θα έχουμε προβλήματα. Στο τέλος της χρονιάς ξεκινά η ομάδα στην ουσία απ' το μηδέν αλλά με υγιείς βάσεις και μια καλή διοίκηση. Θέλουμε να πιστεύουμε πως θα είμαστε στην Γ' Εθνική."

Π.Καραϊσκος: "Αναλάβαμε την ομάδα σε μια πολύ δύσκολη στιγμή, την πιο δύσκολη. Είναι μία ομάδα που χρειάζεται μεσούσης της περιόδου να φτιαχτεί απ' το μηδέν μέσα σε δύο μέρες. Αναλάβαμε το ρίσκο, ανταποκριθήκαμε στην πρόσκληση της διοίκησης. Πιστεύω πως με την βοήθεια των παικτών, του κόσμου και της διοίκησης να καταφέρουμε να φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα πράγματα δεν είναι δύσκολα. Στην κατάσταση που είχε περιέλθει η ομάδα δεν μπορούσε να γίνει τίποτε άλλο απ' αυτό το οποίο έγινε. Λάθη γίνονται το καλοκαίρι που έχεις τον χρόνο να κάνεις μεταγραφές, πόσο μάλλον τώρα που η ομάδα έγινε σε δύο μέρες. Είναι αδύνατο να μην γίνουν λάθη. Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι όσο το δυνατόν λιγότερα."

Δεν υπάρχουν σχόλια: