Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2009

"Φως στο τούνελ" για την Λαμία

Προς λύση οδηγείται το πρόβλημα με την ποδοσφαιρική ομάδα της Λαμίας, η οποία αυτή την στιγμή δεν έχει παίκτες στο δυναμικό της και συνεπώς δεν κατεβαίνει να αγωνιστεί στους αγώνες του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής. Εκεί λοιπόν που λέγαμε πως Λαμία θα υπάρξει απ' του χρόνου στην Δ' Εθνική φαίνεται πως υπάρχει φως στο τούνελ...
Νωρίτερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο γραφείο του Προέδρου του Νομαρχιακού Συμβουλίου, κ.Κώστα Κουτσαγιαννακόπουλου μεταξύ τοπικών φορέων και επιχειρηματιών, δείχνοντας πως η τοπική πολιτική κοινωνία έχει ευαισθητοποιηθεί απ' το "δράμα" της ομάδας και παίρνει πρωτοβουλίες. Συμμετέχει στις διεργασίες για την εξεύρεση λύσης έχοντας ενεργό ρόλο σε όλες τις διαδικασίες. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον κ.Κουτσογιαννακόπουλο τόνισε για την συνάντηση τα εξής:

"Δεν μπορώ να σας πω ποιοι συμμετείχαν. Η συνάντηση αυτή πάντως ήταν δημιουργική, ήταν παραγωγική. Εκτός απροόπτου θα οδηγηθούμε σε λύση η οποία θα είναι ικανοποιητική και θα συγκεντρώνει ευρεία αποδοχή. Θα έχει την στήριξη και των παλαιμάχων και του ερασιτέχνη. Πιθανότατα δεν θα έχει προσωρινό χαρακτήρα αλλά σταθερό. Όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει το αργότερο ως αύριο το μεσημέρι. Προχωράμε μόνοι μας".

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν συζητήθηκε το ποιος θα αναλάβει την ομάδα ή ποιος θα μετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο. Αυτό έχει μια ρευστότητα, είναι θέμα εσωτερικών συνεννοήσεων. Εξάλλου αυτό που "καίει" αυτή την στιγμή είναι να βρεθούν παίκτες ώστε να κατέβει κανονικά η ομάδα να αγωνιστεί την επόμενη Τετάρτη (14/1) στο εντός έδρας παιχνίδι με την Νίκη Βόλου. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επαφές με παίκτες έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ μέχρι αύριο το μεσημέρι η ομάδα θα έχει και προπονητή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: