Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Αναβλήθηκε για Πέμπτη το Λαμία-Νίκη Βόλου. Γιδόπουλος: "Και χωρίς δελτία ένσταση δεν κάναμε"

Για αύριο Πέμπτη (15/1) στις 15.00 αναβλήθηκε το παιχνίδι μεταξύ της Λαμίας και της Νίκης Βόλου λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου. Η βροχή που πέφτει απ' το πρωί στην πόλη της Λαμίας μετέτρεψε τον αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ σε "πισίνα", πράγμα που θα έκανε τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών δύσκολες με κίνδυνο συνάμα την σωματική τους ακεραιότητα.
Στο φύλλο αγώνα, το οποίο διάβασε στα Μέσα, ο διαιτητής Πεχλιβανίδης έγραψε: "Ο αγώνας μεταξύ των ομάδων "ΛΑΜΙΑ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ" δεν διεξήχθη (αναβλήθηκε) καθώς εξαιτίας της βροχής ο αγωνιστικός χώρος είχε γίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό λασπώδης και για τον λόγο αυτό η κίνηση των ποδοσφαιριστών ήταν δύσκολη και κινδύνευε η σωματική τους ακεραιότητα. Επιπρόσθετα από την βροχή ο αγωνιστικός χώρος είχε πλημμυρίσει σε διάφορα (πάρα πολλά) σημεία του από τα νερά σε τέτοιο βαθμό, που όταν η μπάλα έπεφτε σε αυτά δεν άγγιζε το έδαφος και δεν κυλούσε. Το διορθωμένο εξοδολόγιο εξοφλήθη κανονικά. Καμία άλλη παρατήρηση."

Δηλώσεις για το αναβληθέν παιχνίδι έκαναν οι δύο προπονητές, Σπύρος Λέντας και Λεωνίδας Γαρδικιώτης, καθώς και ο πρόεδρος των φιλοξενούμενων, Στράτος Γιδόπουλος.
Σ.Λέντας: "Είτε σήμερα, είτε αύριο το παιχνίδι θα γίνει. Εμείς είμασταν έτοιμοι όπως είδατε. Είχαμε 14-15 παίκτες έτοιμους και το ίδιο θα είμαστε και αύριο. Ίσως υπάρξει και κάποια προσθήκη μέχρι αύριο το μεσημέρι. Πρέπει να παίξουμε και θα το κάνουμε. Τα παιδιά ήταν έτοιμα για το καλύτερο σήμερα."
Λ.Γαρδικιώτης: "Ξέρουμε τα προβλήματα της Λαμίας, αλλά από την άλλη η λογική λέει ότι σ' αυτόν τον αγωνιστικό χώρο δεν είναι καλό ούτε για τη μία ομάδα, ούτε για την άλλη γιατί μπορεί να τραυματιστούν οι ποδοσφαιριστές. Θέαμα δεν θα υπάρχει κι έτσι καλύτερο και για τις δύο ομάδες είναι να παιχθεί αύριο ο αγώνας. Ελπίζουμε να έχει βγει ο ήλιος να στεγνώσει το γήπεδο για να μπορέσουν και οι δύο ομάδες να παίξουν μπάλα. Σήμερα όπως είναι δεν κάνει για ποδόσφαιρο."
Σ.Γιδόπουλος: "Το να παίξεις σήμερα ή αύριο είναι το ίδιο πράγμα. Δεν πρόκειται να ανακάμψει η Λαμία μέσα σε μία ημέρα. Εν πάσει περιπτώσει το αν θα ανακάμψει δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Για την προστασία των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων να μην γίνει σε ένα τέτοιο γήπεδο, να μην χτυπήσει κανένα παιδί. Νομίζω πως ήταν σωστή η απόφαση των διαιτητών."
Σε ερώτηση που του έκανε το "fthiotidasport" αν η χθεσινή του ανακοίνωση φωτογραφίζει τον Αλέξη Κούγια τόνισε πως "δεν ήθελα να φωτογραφίσω κανέναν, ούτε μπορώ να μπω στα εσώτερα της Λαμίας. Απλά με ενοχλούσε η σκέψη ότι μπορούσε μια ομάδα ιστορική, όπως είναι η Λαμία, για λόγους που δεν είναι ποδοσφαιρικοί αλλά άλλοι να έβγαινε έξω απ' το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι ήταν πολύ σωστό αυτό που έγινε και μάλιστα στην Αθήνα είχα πει ότι κι αν η Λαμία κατεβάσει στο παιχνίδι 11 ανθρώπους χωρίς δελτία ένσταση δεν θα κάναμε. Δεν μας ενδιέφερε."

Για την ιστορία οι συνθέσεις των δύο ομάδων ήταν:
ΛΑΜΙΑ: Κόσογλου, Χουλιάρας, Κωστής, Μπαμπατσιάς, Μεσιακάρης, Χατζής, Σιδηρόπουλος, Κολιάκης, Ντέρτσας, Νάσιος, Λαμπρογεώργος
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Καντιμοίρης, Γουνέλας, Κανελόπουλος, Κωνσταντινίδης, Καρυώτης, Πανακούλιας, Γεωργιάδης, Λιαρός, Μπένγκουα, Μακράκης, Αστράουσκας

Δεν υπάρχουν σχόλια: