Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Δ.Κουτρουμάνος: "Αυτή θα είναι η τετραετία των υποδομών"

Αυτό δήλωσε στην έναρξη της διαδικασίας για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας ο νέος πρόεδρός της, Δημήτρης Κουτρουμάνος. "Στο τέλος αυτής της τετραετίας θέλω να ελπίζω πως δεν θα υπάρχει γήπεδο που δεν θα έχει χόρτο", συνέχισε ο επικεφαλής του μοναδικού ψηφοδελτίου ("Νέα Εποχή") στις εκλογές που διενεργήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης. Τα σωματεία που είχαν δικαίωμα ψήφου ήταν 84 ενώ το "παρών" στις αρχαιρεσίες έδωσε και το μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ, κ.Κουρίδης.

Το νέο 13μελές Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΦ που προέκυψε απ' την εκλογική διαδικασία αποτελείται απ' τους παρακάτω (σε παρένθεση οι ψήφοι που έλαβαν):
1. Κουτρουμάνος Δημήτριος (69)
2. Μάμαλης Δημήτριος (55)
3. Καχουράχης Γεώργιος (53)

4. Κυριτσοπούλου Καλλιόπη (53)

5. Καπνιάς Γεώργιος (52)

6. Μπαρούτας Κωνσταντίνος (51)

7. Μαντζιούτας Νικόλαος (49)

8. Παπαϊωάννου Μαρία (46)

9. Τζαβάρας Σωτήριος (46)

10. Κωνσταντίνου Φώτιος (45)

11. Γούσιος Παύλος (44)

12. Αντωνίου Παρασκευάς (43)

13. Παπαγεωργίου Λουκάς (41)

Εκτός ΔΣ έμειναν οι Τσαμπάκαλος Χαράλαμπος (37), Παπασυκιώτης Επαμεινώνδας (28), Κόντος Κωνσταντίνος (14), Ντάλας Βασίλειος (12), Ζησόπουλος Γεώργιος (10) και Κυροχρήστος Βασίλειος (7).

Η νέα Εξελεγκτική Επιτροπή αποτελείται απ' τους εξής (σε παρένθεση οι ψήφοι που έλαβαν):
1. Ζουμπόπουλος Παναγιώτης (54)
2. Κοσμάς Θωμάς (41)

3. Γιαννέλος Απόστολος (38)

Εκτός Εξελεγκτικής Επιτροπής έμειναν οι Βήχος Αντώνιος (27) και Στρωματιά Κωνσταντία (21).

Μετά το τέλος της διαδικασίας ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας δήλωσε τα εξής: "Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τα σωματεία όλου του νομού. Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που όλα αυτά τα χρόνια στήριξαν το έργο μας που είναι και πλούσιο και σημαντικό. Τους συνεργάτες μου, όλο το ψηφοδέλτιο ανεξαρτήτου εκλογής και αν υποσχεθώ ότι αυτή η τετραετία θα είναι τετραετία προσφοράς και μόνο σε όλα τα σωματεία. Πρώτο και κύριο μέλημα είναι η ολοκλήρωση των υποδομών, δηλαδή να γίνουν όλα τα γήπεδα με χλοοτάπητα και το Ενωσιακό που πρέπει να ανανεωθεί και να επεκταθεί. Θα δώσουμε μεγάλη βαρύτητα στις Μικτές μας ομάδες γιατί πλέον, όπως γνωρίζετε, η ΕΠΟ με την Πολιτεία τα έχουν βρει σε όλα. Οπότε θα έχουμε τους οικονομικούς πόρους που είναι απαραίτητοι. Θα δώσουμε το βάρος στις υποδομές. Γνωρίζετε ότι αυτή τη στιγμή η Μικτή μας ομάδα είναι απ' τις καλύτερες στην Ελλάδα. Δίνουμε στις 18 του μηνός έναν κρίσιμο αγώνα με την κοζάνη στην Ελασσώνα και θέλω και εσείς να στηρίξετε αυτά τα παιδιά, όπως και όλοι οι επιχειρηματίες μπαίνοντας σαν χορηγοί, ούτως ώστε να σηκώσουμε το Πανελλήνιο Κύπελλο. Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους διαιτητές, ποδοσφαιριστές υγεία, καλή συνεργασία και 'γω θα 'μαι πάντα δίπλα τους. Όπως βλέπετε εδώ και πολύ καιρό είμαστε από τις πρώτες που έχει ολοκληρώσει το ιατρείο της, το οποίο θα πάει στο αθλητικό κέντρο, γιατί δεν είχαμε πόρους να βάλουμε τηλέφωνο, ίντερνετ κ.τ.λ. Αμέσως θα προκηρύξουμε θέση για γιατρό και νοσηλευτικό προσωπικό και απ' του χρόνου θα λειτουργήσει το ιατρείο για όλους τους ποδοσφαιριστές."

Εικόνες απ' τις εκλογές τις Ε.Π.Σ.Φ...
Εκλογές Ε.Π.Σ.Φ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: