Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Ευχαριστήριο της ΠΑΕ για τον κόσμο

Δελτίο Τύπου εξέδωσε η ΠΑΕ Λαμία με το οποίο ευχαριστεί τον κόσμο που παραβρέθηκε στο γήπεδο και το οποίο αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

"Το Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Α.Σ. ΛΑΜΙΑ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους φιλάθλους που παρευρέθησαν σήμερα στο Δ.Α.Κ. Λαμίας παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες για να συμπαρασταθούν στην ομάδα μας και πληροφορεί ότι στον αυριανό αγώνα ισχύει το απόκομμα του εισιτηρίου της σημερινής συνάντησης."

Εν τω μεταξύ συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε ο βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, κ.Αθανάσιος Γιαννόπουλος στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Λαμία για την ανάληψη των προεδρικών καθηκόντων της ομάδας. Αναλυτικά αναφέρει τα εξής: "Αξιότιμοι κύριοι, με την ανάληψη των ηνίων της ΠΑΕ Λαμίας σας συγχαίρω θερμά και εύχομαι επιτυχία στο έργο σας. Στην κρίσιμη αυτή καμπή, την οποία διήλθε τον τελευταίο καιρό η ομάδα μας, η πρωτοβουλία σας να αναλάβετε τις τύχες της σας τιμά ιδιαίτερα. Προσωπικά θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι, όπως και στο παρελθόν έτσι και τώρα, θα είμαι συμπαραστάτης στο δύσκολο έργο σας. Με τις πιο θερμές ευχές για καλή χρονιά και με επιτυχίες πάντα στην ομάδα μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια: