Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Αναβλήθηκε εκ νέου το Λαμία - Νίκη Βόλου

Σε σαπουνόπερα τείνει να εξελιχθεί το παιχνίδι της Λαμίας με τη Νίκη Βόλου καθώς και σήμερα πήρε αναβολή λόγω της κακής κατάστασης του αγωνιστικού και θα συνεχιστεί σε νέα ημερομηνία, που θα ορίσει η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου απ' το σημείο που διεκόπη. Το παιχνίδι ωστόσο σήμερα ξεκίνησε κανονικά και η Λαμία μπήκε δυνατά.
Στο 2ο μόλις λεπτό ο Κολιάκης έστησε την μπάλα λίγο έξω απ' την περιοχή της Νίκης και από αριστερά και εκτέλεσε στο πίσω δοκάρι. Η μπάλα πέρασε και τον τερματοφύλακα για να πάρει την κεφαλιά αφύλακτος ο Νάσιος, αλλά για κακή του τύχη αυτή κατέληξε λίγο άουτ.
Δεκατρία λεπτά απ' την έναρξη του ματς έκαναν την εμφάνισή τους στις κερκίδες και οι φίλαθλοι των φιλοξενούμενων. Απ' την μεριά τους έφυγε ένα μπουκάλι προς αυτούς των γηπεδούχων και τα αίματα άναψαν. Οι οπαδοί της Λαμίας απάντησαν αλλά ευτυχώς έμειναν τελικά στις αντεγκλήσεις και στα 2-3 σπασμένα καθίσματα.
Στο 20' ο Κολιάκης κέρδισε φάουλ στην γραμμή της μεγάλης περιοχής. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Φάνης Λαμπρογεώργος, αλλά είδε την μπάλα να περνά λίγο άουτ απ' το αριστερό κάθετο δοκάρι του Καντιμοίρη.
Ένα λεπτό αργότερα και ενώ η Νίκη ετοιμάζονταν να εκτελέσει κόρνερ ο διαιτητής Πεχλιβανίδης διέκοψε το παιχνίδι καθώς είδε ότι δύσκολα παιζόταν ποδόσφαιρο και υπήρχε κίνδυνος τραυματισμού ποδοσφαιριστών και διαιτητών, απογοητεύοντας τους περίπου 1.000 φίλους της ομάδας που ήρθαν στο γήπεδο.
Στο φύλλο αγώνα μεταξύ άλλων ο διαιτητής αναφέρει: "Στο 22' διέκοψα οριστικά το παιχνίδι λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου. Συγκεκριμένα λόγω της βροχής ο αγωνιστικός χώρος είχε γίνει σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό λασπώδης και ενώ το παιχνίδι είχε ξεκινήσει κανονικά, στην εξέλιξή του και όσο περνούσε η ώρα γινότανε ιδιαίτερα επικίνδυνος με αποτέλεσμα να κινδυνεύει άμεσα η σωματική ακεραιότητα, τόσο των ποδοσφαιριστών όσο και η δική μας. Στο σημείο εκείνο της διακοπής το αποτέλεσμα μεταξύ των δύο διαγωνιζόμενων ομάδων ήταν 0-0, χωρίς κάποια κάρτα σε κάποια από τις δύο ομάδες."
Η Λαμία πάντως παρότι έπαιξε μετά από δύο μόλις προπονήσεις έδειξε πως διαθέτει παίκτες που μπορούν να την σώσουν. Παίκτες που διαθέτουν δύναμη και πάθος κι ας μην ξέρουν καλά καλά ο ένας το όνομα του άλλου. Τώρα σίγουρα θα έχουν την ευκαιρία να προετοιμαστούν καλύτερα για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

ΛΑΜΙΑ (Σ.Λέντας-Π.Καραϊσκος): Κόσογλου, Χουλιάρας, Κωστής, Μπαμπατσιάς, Μεσιακάρης, Χατζής, Σιδηρόπουλος, Κολιάκης, Ντέρτσας, Νάσιος, Λαμπρογεώργος
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Λ.Γαρδικιώτης): Καντιμοίρης, Γουνέλας, Κανελόπουλος, Κωνσταντινίδης, Καρυώτης, Πανακούλιας, Γεωργιάδης, Λιαρός, Μπένγκουα, Μακράκης, Αστράουσκας

Δεν υπάρχουν σχόλια: