Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

Δεκαεπτάδα σε δύο μέρες!

Δεκαεπτά είναι και επίσημα οι παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ της Λαμίας σύμφωνα με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΠΑΕ και αναφέρει τα εξής:

"Η ΠΑΕ Α.Σ. ΛΑΜΙΑ, πέραν του Σπύρου Βιτζέκα, ο οποίος ποτέ δεν έλυσε το συμβόλαιό του, ανακοινώνει την σύναψη συμβολαίου συνεργασίας με τους εξής κάτωθι ποδοσφαιριστές:
1. Αμπουζέιντ Αχμέντ (τερματοφύλακας)
2. Κόσογλου Γκιουβενίργκιν (τερματοφύλακας)

3. Μισιρλής Αντώνιος (τερματοφύλακας)

4. Μπαμπατσιάς Αναστάσιος

5. Κωστής Πολύδωρος
6. Κολιάκης Αλέξης

7. Μαντζιούρας Θωμάς

8. Χατζής Ιγνάτιος

9. Νάσιος Δημήτριος

10. Πατίδης Βασίλειος

11. Τσαμασλίδης Χρήστος
12. Πετρόβ Ιβάν

13. Πάνος Γιώργος

14. Ντέρτσας Νικόλαος

15. Σιδηρόπουλος Παύλος

16. Μεσιακάρης Δήμος"


Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται πως η Διοίκηση αύριο θα παραθέσει δείπνο στους ποδοσφαιριστές, προπονητές και υπαλλήλους της ΠΑΕ, όπως και στους δημοσιογράφους των τοπικών ΜΜΕ. Στο δείπνο είναι καλεσμένοι ο Δήμαρχος Λαμίας, κος Κοτρωνιάς όπως και ο Νομάρχης Φθιώτιδας κος Χειμάρας.

"Τέλος, το ΔΣ της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ έκανε δεκτή την παραίτηση του κου Φαρμάκη, σεβόμενη την επιθυμία του, παρά το γεγονός ότι του είχε προταθεί να παραμείνει στην ομάδα, και τον οποίο θα ήθελε να ευχαριστήσει για τις μέχρι σήμερα υπηρεσίες του και την διάθεσή του να βοηθήσει την προσπάθεια που γίνεται στην συνέχεια αφιλοκερδώς."

Δελτίο Τύπου εξέδωσε και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Φθιώτιδας, κος Ηλίας Καλιώρας, με το οποίο συγχαίρει δημόσια τους πρωτεστάντες της νέας προσπάθειας, όπως τον Νομάρχη και τον Δήμαρχο. Δηλώνει ακόμη πως θα είναι στο πλευρό του ΔΣ με έργα και όχι με λόγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: