Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

Τα νέα αποκτήματα της Λαμίας

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες έχουν υπογράψει ήδη στη Λαμία οι παλαιοί ποδοσφαιριστές Βιτζέκας Σπύρος, Κολλιάκης Αλέξης και Ιγνάτιος Χατζής Θωμά Ματζιούρας, Τάσο Μπαμπατσιάς και Κωστής Πολύδωρος που παρέμειναν από το προηγούμενο ρόστερ και στη συνέχεια Δήμος Μεσιακάρης (2/3/1986) από Αναγέννηση Καρδίτσας, Ντέρτσας Νίκος Πρέβεζα μέσος (1988), Κόσογλου Γκιουβενιργκιν τερματοφύλακας 29/1/1983 από την Ένωση Θράκης, ενώ οι προηγούμενές του ομάδες ήταν ο Θερμαϊκός Θέρμης και η Σκόντα Ξάνθης, Βασίλης Πατίδης αμυντικός (1979) Ένωση Θράκης, ο Λαμιώτης Γιάννης Πάνος (1988), ο Αιγύπτιος τερματοφύλακας Μεχμέτ που είχε δοκιμαστεί και το καλοκαίρι με την ομάδα της Λαμίας, ενώ ακούγεται και το όνομα του Σιδηρόπουλου.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες η διοίκηση φέρεται να συζητά με τους Δημήτρη Πολυχρονίδη και τον Λαμιώτη Κώστα Χουλιάρα (1984), που είναι θετικοί στο ενδεχόμενο να αγωνιστούν με τα χρώματά της Λαμίας και πάλι. Στο στόχαστρο βρίσκονται και οι Ορέστης Γουργιώτης, Θανάσης Σερπάνος. Η Λαμία ενδιαφέρεται για την απόκτηση των Σπαθούλα Π(1988) και Χρ. Χριστοδούλου (1988) από τον Πανδαμαστιακό, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι τα βλέμματα στρέφονται για τον πολύ καλό Χρήστο Χαϊδή (1984) επίσης του Πανδαμαστιακού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα της Λαμίας καλοκοιτάζει και τρεις παίκτες από τη Δάφνη Λιβανατών. Αρχικά πρόκειται για τον πρώτο σκόρερ της Α1 κατηγορίας τον έγχρωμο Νιγηριανό Ομπόντο ο οποίος θα ήταν μια πάρα πολύ καλή λύση για την επίθεση και μπορεί άνετα να αγωνιστεί στη Γ εθνική όπως και οι άλλοι δύο ο σκληροτράχηλος αμυντικός Ηλίας Αβράμπος (1975) και ο νεαρός (1989) Γιάννης Ζέρβας που αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ και είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Φθιώτιδας.

Να σημειωθεί ότι ναυάγησε για ανεξήγητους λόγους η περίπτωση του Νίκου Καρκαλέτση (1973) μέσος από Αναγέννησης Καρδίτσας, που η περίπτωση του έπαιζε δυνατά μέχρι αργά το απόγευμα.

από "σέντρα"

Δεν υπάρχουν σχόλια: