Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2009

Σαφάρι για παίκτες στη Λαμία. Ν.Χαλκιάς: "Θα πάνε όλα καλά"

Όσοι χάρηκαν απ' την παρατρίχα αποβολή της Λαμίας απ' το πρωτάθλημα καλά θα κάνουν να αναθεωρήσουν, καθώς η ομάδα άλλαξε ρότα για τα καλά. Οι χθεσινομεσημεριανές μας πληροφορίες βγήκαν αληθινές και ο επιχειρηματίας που αναλαμβάνει την Λαμία είναι ο κος Καγκαράς, ο οποίος είναι πλέον ο μεγαλομέτοχος των "μπλε". Προς το παρόν βέβαια, μιας και το διοικητικό σχήμα στο άμεσο μέλλον θα είναι πολυμετοχικό.
Αυτή την στιγμή το προπονητικό δίδυμο των κων Λέντα και Καραϊσκου, όπως και οι άνθρωποι που ασχολούνται με την ομάδα, έχουν εξαπολύσει ένα σαφάρι ανεύρεσης παικτών το οποίο κινείται σε ικανοποιητικό επίπεδο. Σίγουρα θα βρίσκονται στο ρόστερ παίκτες που ανήκαν στο δυναμικό της ομάδας πριν από δύο εβδομάδες, αλλά με τόσους νέους ποδοσφαιριστές γίνεται προσπάθεια να μεταβιβαστεί το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου μια βδομάδα αργότερα για να είναι πιο έτοιμη η ομάδα.
Επειδή η Λαμία ξαναβρέθηκε σ' αυτό το σταυροδρόμι και εγχειρήματα να σωθεί η ομάδα έγιναν και πάλι αλλά απέτυχαν, το "fthiotidasport" επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κο Χαλκιά να μας πει την άποψή του για το νέο αυτό σχήμα:

"Τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Δεν έχει καμία σχέση το τωρινό εγχείρημα με τα προηγούμενα. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια και από πλευράς Δήμου και Νομαρχίας. Θα πάνε όλα καλά. Χρειάζεται ηρεμία αυτή τη στιγμή και προσοχή να μείνουμε στην κατηγορία. Ο κόσμος της Λαμίας να είναι σίγουρος ότι γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια να κατέβουμε στο παιχνίδι της Τετάρτης. Γίνονται διεργασίες για ποδοσφαιριστές. Μέχρι την Δευτέρα θα έχουμε 17-18 ποδοσφαιριστές και πιστεύω πως δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα μέχρι την Τετάρτη. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι και θα πάνε όλα καλά."

Δεν υπάρχουν σχόλια: