Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

Παραιτήθηκε ο Κούγιας, Λαμιώτης επιχειρηματίας στο προσκήνιο;

Σε καλό δρόμο φαίνεται πως βαδίζει το θέμα της σωτηρίας της ομάδας της Λαμίας, παρά το αρχικό "μούδιασμα" πολλών με την χθεσινή παρουσία του Νίκου Αγγελάκη στην πόλη. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες εντός της ημέρας γίνονται προσπάθειες να προκύψει 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο του οποίου θα ηγείται επιχειρηματίας της περιοχής που δεν έχει ξανασχοληθεί με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Λαμίας.
Πρωταρχικός στόχος είναι να κατέβει η ομάδα στον εντός έδρας αγώνα της Τετάρτης με την Νίκη Βόλου καθώς αν δεν το κάνει για τρία παιχνίδια (έχουν προηγηθεί δύο με Πυρσό Γρεβενών και Παναιτωλικό) θα αποβληθεί απ' το πρωτάθλημα και στην συνέχεια η ομάδα να αποκτήσει πολυμετοχικό σχήμα.

Μια εξέλιξη που βοηθά τις υπόλοιπες είναι η παραίτηση του Αλέξη Κούγια απ' τον ερασιτέχνη, γεγονός που μπορεί να σημαίνει ότι η σωτηρία της ομάδας είναι σε καλό δρόμο. Μεταξύ άλλων ο μεγαλοδικηγόρος στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:
"Όπως σας είναι γνωστό με ομόφωνη απόφαση εξελέγη πρόεδρος του Δ.Σ. του ερασιτέχνη Λαμίας. Κατόπιν των όσων διεπράχθησαν σε βάρος από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Λαμία Νικόλαο Λιόλιο, αλλά και την απαράδεκτη και παράνομη συμπεριφορά της εφημερίδας "Λαμιακός Τύπος" και του τηλεοπτικού σταθμού "Star", για τις οποίες συμπεριφορές επιφυλάσσομαι να προσφύγω στα δικαστήρια, δηλώνω ρητώς ότι παραιτούμαι από την θέση του προέδρου του ερασιτέχνη Λαμίας. Θέλω να εκφράσω τις θερμότερες ευχαριστίες μου προς τα μέλη του ερασιτέχνη Λαμίας, προς τον κο Νικόλαο Τσακτάνη και όλους όσοι συμπαραστάθηκαν στην προσπάθειά μου να εξυγιανθεί ο ιστορικός αυτός σύλλογος. Ιδιαίτερες ευχαριστίες μου προς τον κο Τριαντάφυλλο Τσαδήμα, Γιώργο Πασιάκο και Νικόλαο Ντριβαλά αλλά και τον δικηγόρο κο Κωνσταντίνο Φαρμάκη οι οποίοι μέχρι την τελευταία στιγμή προσπάθησαν να δημιουργήσουνε κάτι αξιοπρεπές και αξιόλογο. Θέλω να ευχαριστήσω το σύνολο των Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην Λαμία, τα υπόλοιπα Μ.Μ.Ε και θέλω να εκφράσω την αγάπη μου προς τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Λαμίας οι οποίοι με δέχτηκαν ως μέλος τους. Εαν έκανα κάποιο λάθος θέλω να ζητήσω συγγνώμη αλλά λάθη δεν κάνει όποιος δεν κάνει τίποτα. Εγώ έκανα πάρα πολλά σε πολύ μικρό χρόνο. Το λάθος μου να πιστέψω ανθρώπους μου κόστισε περίπου 500.000 ευρώ, χρήματα τα οποία επιφυλάσσομαι να διεκδικήσω. Παραδίδω μία ΠΑΕ Λαμία χωρίς ούτε μία δραχμή χρέος ενώ όταν την ανέλαβα χρωστούσε εμφανώς 600.000 ευρώ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: