Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Η κάλπη θα μιλήσει την Δευτέρα 13 Ιουλίου…

Διακοπή για την Δευτέρα 13 Ιουλίου ζήτησε από… τον ανυπόμονο φίλαθλο κόσμο της Λαμίας ο Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη, Νίκος Τσιλαλής, την οποία τελικά πήρε. Όπως έγινε γνωστό αυτό συνέβη γιατί τις τελευταίες μέρες έγιναν κάποιες επαφές με όμιλο επιχειρηματιών της πόλης που προθυμοποιείται να αναλάβει τις τύχες της ομάδας. Πρόκειται για επιχειρηματίες που δεν έχουν ασχοληθεί ξανά με το ποδόσφαιρο, τα ονόματα των οποίων βεβαίως δεν έγιναν γνωστά, και ζήτησαν αυτή την προσωρινή αναβολή για να υπάρξει καλύτερος συντονισμός μεταξύ τους.
Όπως έγινε γνωστό οι επιχειρηματίες αυτοί περιμένουν 1-2 τηλεφωνήματα για να οριστικοποιηθεί το σχήμα, το οποίο –όπως διαβεβαίωσε ο Νίκος Τσιλαλής- θα εμφανιστεί την Δευτέρα και θα αναλάβει την ομάδα. Παράλληλα ο Γ. Γραμματέας του Ερασιτέχνη καθησύχασε τους παρευρισκόμενους για την ενδυνάμωση του ρόστερ, τονίζοντας ότι ήδη πολλοί παίκτες είναι σταντ μπάι. Οι πληροφορίες οι δικές μας αναφέρουν πάντως ότι επόμενος προπονητής θα είναι ο Νίκος Ζαλίκας.
Επειδή τονίστηκε χαρακτηριστικά, να πούμε σ’ αυτό το σημείο πως κανείς δεν έχει το δικαίωμα να επιβάλει στον οποιονδήποτε το τι θα λέει. Ειδικά για το αν χάνονται τα “λαμιωτάκια”. Εκτός πια κι αν σ’ αυτή την πόλη γνωρίζουν τα ταλέντα καλύτερα κι απ’ τον Πανιώνιο κι απ’ τον Ατρόμητο. Η ιστορία πάντως έχει δείξει το αντίθετο, αφού τα οικονομικά βάρη από τις μεταγραφές είναι δυσβάσταχτα για όσους διοικούν και καλό θα ήταν κάποια στιγμή η Λαμία να κινηθεί προς την κατεύθυνση των ακαδημιών.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νίκος Τσιλαλής αποκάλυψε ότι ανέθεσε στον κ. Φώσκολο να καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων στην Εισαγγελία για να βρεθεί από που εξέπεμπε το τηλέφωνο του κ. Παπαγεωργίου, που ακόμη έρχεται, κι αυτό για λόγους ηθικής ικανοποίησης. “Το όνομά του έφερε εμπόδια στην εξεύρεση επενδυτών”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
“Το πρωτοδικείο δεν είναι λύση”, ήταν τα λόγια του Αντιδημάρχου Λαμιέων, Ηλία Παλιαλέξη, ο οποίος ζήτησε με τη σειρά του υπομονή και συνέστησε την ανάγκη να υπάρξουν χαμηλοί τόνοι. Επανέλαβε κι αυτός το αίτημα των επιχειρηματιών να δοθεί πίστωση χρόνου, ενώ κι αυτός ανέφερε χαρακτηριστικά πως “το όνομα Παπαγεωργίου ‘πλήγωσε’ μια προσπάθεια”, θέλοντας φυσικά να πει ότι απέτρεψε κάποιον απ’ το να ασχοληθεί με τα διοικητικά της ομάδας.
Πλέον άπαντες περιμένουν από σήμερα να ξημερώσει η 13η Ιουλίου, ημέρα που θα κάνουν την εμφάνισή τους στην Γενική Συνέλευση οι επιχειρηματίες αυτοί, με την ελπίδα ότι θα βρει επιτέλους αυτή η ομάδα τον δρόμο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: