Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Ν. Τσιλαλής: «Είμαστε η Λαμία και δεν φοβόμαστε κανέναν»

Στην εκπομπή «libero» με τον Βαγγέλη Ζαγκώτση μίλησε νωρίτερα το μεσημέρι ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου του ΑΣ Λαμία, Νίκος Τσιλαλής, για όλα τα τρέχοντα ζητήματα της ομάδας. Μπορεί να μην έδωσε ονόματα παικτών στη δημοσιότητα αλλά έσπευσε να τονίσει ότι το ρόστερ «έχει περίπου κλείσει». Μπορεί όπως είπε «το εγχείρημα να είναι ρομαντικό, δεν παύει παρόλα αυτά να είναι και ρεαλιστικό». Οι στόχοι αυτοί την στιγμή μπορεί να μην έχουν οριοθετηθεί, ωστόσο «είμαστε η Λαμία και δεν φοβόμαστε κανέναν», τόνισε με έμφαση. Τέλος δεν ξέχασε να ευχαριστήσει όλους όσοι βοηθούν στην «πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα» προσπάθεια.

«Γίνεται αγώνας δρόμου», υπογράμμισε ο Νίκος Τσιλαλής ξεκινώντας τις δηλώσεις του, ωστόσο δεν προχώρησε σε αποκαλύψεις ονομάτων, αλλά έσπευσε να καθησυχάσει τον φίλαθλο κόσμο λέγοντας πως «έχει κλείσει περίπου το ρόστερ», ξεκαθαρίζοντας πως υπάρχει επιλογή των παικτών που έρχονται. Στο ΔΑΚ της Λαμίας θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας τη Δευτέρα με τον καθιερωμένο αγιασμό, όπως υπογράμμισε, και ευχαρίστησε τους γονείς των μικρών παιδιών που πρωτοστατούν στο να έρθουν τα παιδιά, όλα τα σωματεία του νομού για την ανταπόκριση που δείχνουν, και που «δεν την περιμέναμε», τον Δήμο που παραχωρεί το ΔΑΚ προς εκμετάλλευση, λέγοντας «πάντα ο Δήμος ήταν κοντά μας», καθώς και τις ακαδημίες που πρωτοστατούν. Μάλιστα αποκάλυψε ότι «ακαδημία που εδρεύει στη Λαμία αναρωτήθηκε που ήταν τόσα χρόνια η ομάδα», μιας και κανείς μέχρι σήμερα δεν ενδιαφέρθηκε να προχωρήσει στην μετεγγραφή κάποιου νεαρού ποδοσφαιριστή.
«Πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα», χαρακτήρισε στην συνέχεια το γεγονός «το ότι χτίζεται ομάδα απ’ την αρχή χωρίς απαιτήσεις απ’ την πλευρά των παικτών». Οι στόχοι αυτοί την στιγμή μπορεί να μην έχουν οριοθετηθεί, ωστόσο «είμαστε η Λαμία και δεν φοβόμαστε κανέναν». Σε ότι αφορά την κοινωνία της Λαμίας είπε πως «ήταν πάντα κοντά στην ομάδα αλλά χρειάζεται να δοθεί και υλική υποστήριξη». Μπορεί η ομάδα να ξεκινά… αφιλοκερδώς αποκάλυψε εντούτοις ότι «η ομάδα θα δουλέψει σε επαγγελματικά πρότυπα και ανάλογα με τα έσοδα, το τυχόν πλεόνασμα θα μοιράζεται στους ποδοσφαιριστές». Ήδη, όπως υπογράμμισε, έχουν κλειστεί κάποιες πινακίδες, ενώ και τα διαρκείας είναι έτοιμα, τα οποία την επόμενη βδομάδα θα είναι στην διάθεση του κοινού στην τιμή των 100 ευρώ. «Πιστεύω ότι ο κόσμος θα μας βοηθήσει. Μπορεί αυτό που ξεκίνησε να είναι ρομαντικό αλλά δεν παύει να είναι ρεαλιστικό», δήλωσε κλείνοντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: