Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

Σεμινάριο διαιτητών στην Καλαμάτα

Άρχισε την Κυριακή 26 Ιουλίου 2009 στην Καλαμάτα το σεμινάριο για Διαιτητές 3ης Κατηγορίας. Από την Φθιώτιδα συμμετείχαν οι Γιώργος Κυριακόπουλος και Γιάννης Σωσώνης. Την Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009 συμμετέχουν διαιτητές και βοηθοί διαιτητές 2ης Κατηγορίας. Από την Φθιώτιδα συμμετέχει ο Γιώργος Τζοβάρας, διαιτητής 2ης κατηγορίας.

Την Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009 συμμετέχουν διαιτητές και βοηθοί διαιτητές Super League. Από την Φθιώτιδα συμμετέχει ο Σπύρος Γουργιώτης, βοηθός διαιτητή Super League. Την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009 συμμετέχουν διαιτητές και βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας Super League. Από την Φθιώτιδα συμμετέχει ο Γιάννης Σπυρόπουλος, παρατηρητής Super League.

Με ανακοίνωσή του, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Φθιώτιδας εύχεται καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες.


1 σχόλιο:

DIN είπε...

Σημερινά νέα από τον ΑΣ ΛΑΜΙΑ...
Το βάρος στον εμπλουτισμό της ομάδας με νέους, κάτω των 20 χρόνων, δίνει το ΔΣ, μιας και με βάση τη νομοθεσία, θα πρέπει να μετέχουν της 11δας, 4 παίκτες αυτών των ηλικιών.
Υπέγραψαν, ήδη, ο 18χρονος Παναγ. Αμούντζιας, από την Ακαδημία Λαμίας, (μέλος της μικτής Νέων Φθιώτιδας) και ο Χρ. Παπαγεωργίου 17 χρόνων, πρώην παίκτης της Ακαδημίας κι αυτός και με συμμετοχές στη Μικτή.
Υπογράφουν εντός της ημέρας οι αδελφοί Κάππου, (Άγγελος 20 χρόνων και Σταύρος 18 χρόνων), ο πρώτος από τον Α.Ο Μαρκόπουλου κι ο δεύτερος από την Ακαδημία Λαμίας.
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις με τέσσερις ακόμα ομάδες, προκειμένου να υπάρξει η μεταγραφή 4 ακόμα νεαρών ποδοσφαιριστών...