Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

Δύο μεταγραφές για τον Ατρόμητο Σπερχειάδας

Υπέγραψαν το μεσημέρι της Παρασκευής οι Κίτσος Φώτης, γεννηθείς το 1990, και ο Αλεξίου Χρήστος του Παναγιώτη, γεννηθείς το 1992, παίκτες της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Λαμίας την μεταγραφή τους στον Ατρόμητο Σπερχειάδας. Ταυτόχρονα θα παραχωρηθεί και ο Μπλέντζας Μάκης, γεννηθείς το 1992, και αν κριθεί αναγκαίο θα μεταγραφεί και αυτός στην ομάδα της Σπερχειάδας με την έναρξη προετοιμασίας της.

Ο Χρήστος Αλεξίου είναι ένας πανύψηλος σέντερ φορ για την μικρή του ηλικία και φημίζεται για την εκτελεστική του ικανότητα τόσο στο χαμηλό όσο και στο ψηλό παιχνίδι. Μάλιστα κατά την περσινή περίοδο στην Α1 πέτυχε με την Ακαδημία 12 τέρματα. Μπορείτε να θυμηθείτε ποιος είναι διαβάζοντας και πάλι την συνέντευξη που μας είχε παραχωρήσει τον χειμώνα εδώ, στην οποία γράφαμε τότε προφητικά: "Έχει ήδη ενδιαφερθεί γι' αυτόν ομάδα της Α1 του τοπικού μας πρωταθλήματος που πάει για πρωτάθλημα", εννοώντας φυσικά τον Ατρόμητο, με τον προπονητή του Λάκη Παπανικολάου να δείχνει σχετικό ενδιαφέρον από τον Ιανουάριο. Αξίζει να σημειώθει πως για τον παίκτη ενδιαφέρθηκε και ο Αγρότης Λιανοκλαδίου.

Ο Κίτσος Φώτης, παίζει σαν χαφ και φημίζεται για την πολύ καλή φυσική κατάσταση και το πάθος που διαθέτει, ενώ και ο Μπλέντζας Μάκης είναι ένα καθαρό αριστερό μπακ με πολύ καλή ταχύτητα, δυνατό σουτ και σέντρα.

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου Λαμίας με ανακοίνωσή της εύχεται στους μικρούς αθλητές της καλή επιτυχία στο νέο ξεκίνημα τους στη Δ' Εθνική κατηγορία με την ομάδα του Ατρόμητου Σπερχειάδας.

1 σχόλιο:

Nikos είπε...

Μπράβο Φώτη...!! 'Αλλος ένας ποδοσφαριριστής που ξεκίνησε από τον Παμφθιωτικό πήγε πολύ ψηλά..Ένα μπράβο και στον Χρήστο γιατί είναι φίλος...