Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

Κι όμως η Λαμία θα έχει διοίκηση και ξεκινά προετοιμασία την Δευτέρα!

Πλήρη ανατροπή σκηνικού είχαμε το τελευταίο διάστημα γύρω από τη ποδοσφαιρική ομάδα της Λαμίας. Σε μια περίοδο που οι φίλαθλοί της έδειχναν να αποδέχονται το ορατό ενδεχόμενο της διάλυσης, καρποφόρησαν τελικά οι απέλπιδες προσπάθειες τόσο του Δήμου, όσο και της Νομαρχίας το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Κατά συνέπεια η ομάδα των «κυανόλευκων» κατάφερε να αποφύγει την πανελλαδική ξεφτίλα της διάλυσης ή της συμμετοχής στην Α’ τοπική κατηγορία, και να κατέβει κανονικά στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής.

«Ανακοινώνεται, ότι λόγω υποβολής ψηφοδελτίου στην εφορευτική επιτροπή, οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. θα διεξαχθούν οριστικά την Τρίτη 21 Ιουλίου και ώρα 21:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ε.Π.Σ.Φ.», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση την Δευτέρα. Τα ονόματα βέβαια δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά αλλά το ψηφοδέλτιο όπως μάθαμε θα αποτελείται από 16 ονόματα. Όλα συγκλίνουν στο ότι πρόκειται για μια ισχυρή διοίκηση που προφανώς θα είναι αποδεκτή από την πλειοψηφία του συνόλου των Λαμιωτών φιλάθλων, μιας και οι περισσότεροι εξ αυτών δεν έχουν ασχοληθεί με τα διοικητικά της Λαμίας στο παρελθόν.

Μάλιστα μιλάμε για μια αμιγώς λαμιώτικη προσπάθεια με ντόπιους παίκτες και έναν προπονητή, παλαίμαχο των γηπέδων ως τερματοφύλακας, που συνετέλεσε τα μέγιστα και στο παρελθόν από την ίδια θέση, προσφέροντας μάλιστα στους φιλάθλους της Λαμίας καλό ποδόσφαιρο, σε μια εποχή δύσκολη όσο η σημερινή. Κι όσο κι αν δεν το πιστεύετε η Λαμία ξεκινά προετοιμασία την Δευτέρα!

Πλέον αναμένουμε την συμπεριφορά πολλών που περίμεναν εναγωνίως τα αντίθετα αποτελέσματα, καθώς και το τι θα πράξουν τώρα που δεν υπάρχει... αίμα να πιουν... Πόσο δύσκολο θα είναι για ορισμένους να δείξουν τις αγνές τους προθέσεις, την στιγμή που στην ομάδα δεν θα ρέει πακτωλός χρημάτων για εκμετάλλευση. Ήδη ξεκίνησαν την «προπαγάνδα» και ο χρόνος θα δείξει αν μάθαμε απ’ τα λάθη μας. Η ιστορία καλό θα ήταν να μην επαναληφθεί με ορισμένους... λαμιομανείς. Άλλωστε η ομάδα δεν τους έχει ανάγκη σε καμία περίπτωση κι ότι κι αν σπέρνουν, η ομάδα θα κριθεί στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: