Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2009

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ του ΑΣ Λαμία

Το Δ.Σ. του Α.Σ. Λαμία που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 21 Ιουλίου 2009 κατά τη σημερινή συνεδρίασή του, συγκροτήθηκε σε σώμα και έχει την ακόλουθη σύνθεση:
Πρόεδρος: Αμούντζιας Δημήτριος
Α΄ Αντιπρόεδρος: Αλεξίου Αλέξανδρος
Β΄ Αντιπρόεδρος: Βλάχος Ιωάννης
Γεν. Γραμματέας: Τσούκαλος Ευθύμιος
Ταμίας: Κοντέλλας Περικλής
Α΄ Γεν. Αρχηγός: Χαλβαντζής Ιωάννης
Β΄ Γεν. Αρχηγός: Παπαδήμας Γεώργιος
Έφορος Υλικού: Καλογερόπουλος Βασίλειος
Υπεύθυνος Δημ. Σχέσεων –Τύπου: Τσιλαλής Νικόλαος
Μέλη: Τρέκλας Βασίλειος, Κοσμάς Θωμάς
Επίσης αποφασίστηκε η σύσταση επιτροπής μεταγραφών αποτελούμενη από τους Αμούντζια Δημήτριο, Χαλβαντζή Ιωάννη και Τσούκαλο Ευθύμιο, προκειμένου σε συνεργασία με το προπονητικό τιμ να προβεί στη στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Το νέο Δ.Σ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τα μέλη του σωματείου που συμμετείχαν στις συνεχείς προσπάθειες για την εξεύρεση λύσης μέσα από τις επαναλαμβανόμενες συνελεύσεις, και που στο σύνολό τους έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα αρχή της ομάδος. Υπόσχεται ότι θα πράξει το καλύτερο δυνατό, ενώ καλεί όλους τους φιλάθλους της ομάδος καθώς επίσης και τις τοπικές Αρχές να στηρίξουν με οποιοδήποτε τρόπο την προσπάθεια αυτή.
Το Δ.Σ. ανακοινώνει ακόμη ότι προπονητής της ομάδος ανέλαβε ο Πέτρος Πανόπουλος (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, συνταξιούχος καθηγητής φυσικής αγωγής, πρόεδρος συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Φθιώτιδος). Συνεργάτες θα έχει τους Γιάννη Συρογιάννη (πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής ποδοσφαίρου, μέλος του Δ.Σ. του συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Φθιώτιδος) και Γιώργο Καψαλιάρη (πρώην τερματοφύλακας του Α.Σ. ΛΑΜΙΑ με πολλές συμμετοχές σε επαγγελματικές ομάδες και εξειδίκευση στην επαγγελματική προπόνηση τερματοφυλάκων). Στους παραπάνω εύχεται καλή επιτυχία, και τους βεβαιώνει ότι θα στέκεται συνεχώς δίπλα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: