Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

Επανάσταση!

Αυτό θα μπορούσε να εκφράσει με τον καλύτερο τρόπο το όσα έχουν διαδραματιστεί από την Τετάρτη, όταν και συστάθηκε το νέο ΔΣ του ΑΣ Λαμία, καθώς οι άνθρωποί του έχουν εμπεδωθεί σε ένα ανθρωποκυνηγητό για την εξεύρεση παικτών που θα στελεχώσουν το ρόστερ της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής στο δυναμικό της ομάδας ανήκουν 19 παίκτες από 21 ετών και πάνω και 17 παίκτες κάτω των 21!

Στην κατηγορία των «μεγάλων» ανήκουν οι Σερπάνος Θανάσης, Μπαγινέτας Ηλίας, Μπαγινέτας Βάιος, Αντωνιάδης Χρήστος, Ανδρωνάς Μιχάλης, Στριφτός Μίμης, Θεοδοσόπουλος Παυσανίας, Μασιάλας Θανάσης, Χουλιάρας Κώστας, Γουργιώτης Ορέστης, Λάτος Βαγγέλης, Πάνος Γιάννης και Αποστολόπουλος Γιάννης, ενώ στους «μικρούς» οι Παπαγεωργίου, Βαρυπάτης, Αποστολακόπουλος, Κάππος, Αμούντζιας και Ζέρβας.
Όλα πάντως θα ξεκαθαρίσουν, όσον αφορά τα ονόματα, την Τετάρτη όταν θα δοθούν στην δημοσιότητα και επίσημα με την μορφή ανακοίνωσης. Η προετοιμασία ξεκινά την Δευτέρα 3 Αυγούστου το απόγευμα πιθανότατα στο ΔΑΚ Λαμίας, ενώ εναλλακτική περίπτωση παραμένει το γήπεδο της Άμπλιανης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: