Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

Λ. Παπανικολάου: «Μας ενδιαφέρουν οι βαθμοί»

Στο γήπεδο της Σπερχειάδας βρέθηκε την Τετάρτη το «fthiotidasport» όπου προετοιμάζεται ενόψει της επικείμενης ποδοσφαιρικής σεζόν ο τοπικός Ατρόμητος. Αρκετή δουλειά και φέτος για την ομάδα της δυτικής Φθιώτιδας η οποία θέλει να παρουσιαστεί έτοιμη στις δύσκολες υποχρεώσεις του πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής. Ο προπονητής της ομάδας, Λάκης Παπανικολάου, δηλώνει στο «fthiotidasport» ότι πρωταρχικός στόχος παραμένει η παραμονή στην κατηγορία, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι όλα στην προετοιμασία βαίνουν μέχρι στιγμή καλώς.

κ. Παπανικολάου νέο ξεκίνημα για την ομάδα φέτος σε μια ανώτερη κατηγορία. Ποιοι οι στόχοι σας;
Καταρχήν θα ήθελα να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλες τις ομάδες και ιδιαίτερα στη Λαμία και τον Αγρότη Λιανοκλαδίου, που είναι ομάδες του νομού μας και να εκπληρώσουν κι αυτοί τους στόχους που έχουν θέσει. Για μας στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία.
Υπάρχει ωστόσο σκέψη για κάτι καλύτερο φέτος με δεδομένο την καλή πορεία και το ωραίο ποδόσφαιρο που παρουσιάσατε πέρυσι;
Απ’ την στιγμή που θα μείνει η ομάδα όσο πιο νωρίς γίνεται θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Ας μην γελιόμαστε, εμάς μάς ενδιαφέρουν οι βαθμοί. Βέβαια σα νεοφώτιστοι θα παίξει ρόλο κι η ψυχολογία στην αρχή, ενώ πρέπει να δούμε και το πρόγραμμα, καθώς αν είναι βατό, όπως λέμε, και πάρουμε βαθμούς θα ανέβει κι η ψυχολογία της ομάδας.
Η προετοιμασία πως κυλά, υπάρχουν προβλήματα;
Σήμερα (σ.σ. Τετάρτη) κλείνουμε μια βδομάδα και δεν έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα. Είναι συνεπείς όλα τα παιδιά στις υποχρεώσεις τους. Οι μικροί βέβαια θέλουν δουλειά ώστε να τους ‘παντρέψουμε’ με την υπόλοιπη ομάδα και είμαστε αισιόδοξοι ότι αυτό θα συμβεί γρήγορα. Δεν υπάρχει πισωγύρισμα για κανέναν…»

Πολλά τα φιλικά για την ομάδα του Ατρόμητου Σπερχειάδας φέτος και μάλιστα με δύσκολους αντιπάλους, όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει απ’ το παρακάτω πρόγραμμα:
Κυριακή 2 Αυγούστου με Πανδαμαστιακό στις 18.30 (εντός)
Τετάρτη 5 Αυγούστου με Πύρασο Ν. Αγχιάλου (εκτός)
Σάββατο 8 Αυγούστου με Τύρναβο (εκτός)
Πέμπτη 13 Αυγούστου με Μετέωρα (εκτός)
Τετάρτη 19 Αυγούστου με Λαμία (δεν έχει καθορισθεί το γήπεδο)
Σάββατο 22 Αυγούστου με ΑΟ Καρδίτσας (στο γήπεδο Δομοκού)
Σάββατο 29 Αυγούστου με Αχιλλέα Δομοκού (στο γήπεδο Δομοκού)









Δεν υπάρχουν σχόλια: