Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Νορβηγικό εμπόδιο για τον ΠΑΟΚ!

Η Βαλερένγκα από την Νορβηγία θα είναι η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Στην Νορβηγία το πρώτο ματς στις 30 Ιουλίου στις 6 Αυγούστου η ρεβάνς στην Τούμπα.

Αντίπαλος της Λάρισας (αν προκριθεί κόντρα στη Ρέικιαβικ) θα είναι η Βασιλεία απο την Ελβετία που αναμένεται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σάντα Κολόμα (Ανδόρα)

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ

Η νορβηγική Βαλερένγκα ιδρύθηκε το 1913 στο Όσλο και πήρε το όνομά της από την κοντινή περιοχή της Βαλερένγκα. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ κατέκτησε το 2008, το τέταρτο κύπελλο της ιστορίας της, αλλά στο πρωτάθλημα απογοήτευσε, τερματίζοντας στη δέκατη θέση. Έδρα της Βαλερένγκα, από το 2009, είναι το στάδιο Ούλεβαλ, το οποίο χρησιμοποιεί και η εθνική ομάδα της Νορβηγίας.

Το ρόστερ της Βαλερένγκα

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Τρόι Πέρκινς
Όιβιντ Μπόλθχοφ

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
Άντρε Μούρι
Έρικ Χάγκεν
Γιαν Άντρε Σταρμπάεκ
Χουάν Φουενμαγιορ
Στέφαν Σταντμπεργκ
Αμίν Νουρί

ΜΕΣΟΙ
Μάρτιν Άντρεσεν
Μάριο Ρομπέρτο Μαρτίζεζ
Ντουαντά Λέιχ
Κρίστοοφερ Χάασταντ
Μπόγιαν Ζάχιτς
Χαρμίτ Σινγκ
Κριστιάν Μπριξ

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Μόρτεν Μπέρε
Μοχάμεντ Φελάχ
Μοχάμεντ Αμπντελαού
Μουσταφά Αμπντελαού

Η πόλη του Όσλο

Περιβαλλόμενο από πράσινους λόφους και βουνά, 343 λίμνες και 40 γειτονικά νησιά, το Όσλο, η πρωτεύουσα της Νορβηγίας, βρίσκεται στο νότιο τμήμα της χώρας και είναι η μεγαλύτερη πόλη της, με πληθυσμό 575.475 κατοίκους. Μαζί με τη γειτονική αστική περιοχή, η πόλη έχει συνολικό πληθυσμό 1.090.012 κατοίκους.

Αντίπαλος της Λάρισας (αν προκριθεί κόντρα στη Ρέικιαβικ) θα είναι η Βασιλεία απο την Ελβετία που αναμένεται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σάντα Κολόμα (Ανδόρα)

από sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: