Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009

Δήλωση του Σπύρου Λέντα για την Λαμία

Τίμησε την ομάδα της Λαμίας για 20 χρόνια απ' την θέση του δεξιού μπακ. Χτες, ο Σπύρος Λέντας με δήλωσή του παρενέβη με δήλωσή του στα τεκταινόμενα του αγαπημένου του συλλόγου:

"Σαν βετεράνος ποδοσφαιριστής του Α.Σ. Λαμία που έχω αγωνιστεί σ΄αυτόν τον σύλλογο 20 χρόνια νιώθω την ανάγκη να δηλώσω τα ακόλουθα: Χθες Κυριακή αντί να δω την αγαπημένη μου ομάδα να αγωνίζεται στο ΔΑΚΛ είδα το βράδυ στην τηλεόραση τους δήθεν σωτήρες οι οποίοι έχουν μεγάλη ευθύνη γι' αυτή την κατάντια!
Οι κύριοι αυτοί την τελευταία πενταετία ήταν συνεργάτες τόσο του κ.Λιόλιου όσο και του κ.Παπαδόπουλου και τελευταία του κ.Κούγια. Δεν είναι δυνατόν όλο αυτό το διάστημα να συνεργάζεσαι με κάποιους και στην συνέχεια να τους κατηγορείς.
Αυτοί δεν γνώριζαν τα προβλήματα της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια; Τους κ.Λιόλιο, Παπαδόπουλο, Κούγια, που τώρα κατηγορούν, αυτοί τότε δεν τους υμνούσαν, δεν τους στήριζαν και στην συνέχεια τους κατηγορούσαν μέσω των τηλεοράσεων;
Οι κύριοι αυτοί δεν έδιωξαν τους νεαρούς Λαμιώτες ποδοσφαιριστές από την ομάδα; Πως τώρα βγαίνουν δημόσια και ζητάνε βοήθεια από τους Λαμιώτες; Αυτοί με τον τρόπο τους δεν "απομάκρυναν" το καλοκαίρι υγιείς παράγοντες γιατί ήθελαν πάντα να κουμαντάρουν την ομάδα; Αυτοί δεν έφεραν προπονητή τον κ.Σταματίου για να ελέγχουν την κατάσταση;
Έλεος πια!
Να σταματήσουν να παριστάνουν τους σωτήρες και τους ήρωες και να μην ξανασχοληθούν με τον Α.Σ. Λαμία.
Τελειώνοντας πιστεύω ότι πρέπει να αφήσουμε την ομάδα προσωρινά σε "χειμερία νάρκη" προσδοκώντας σε μια ελπιδοφόρα Άνοιξη, που θα φέρει στην Λαμία μας υγιείς βάσεις από υγιείς ΛΑΜΙΩΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: