Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

Ξεπερνά τους σκοπέλους η Λαμία

Έκλεισαν όλα τα φέσια της Λαμίας αφού πληρώθηκε με οποιοδήποτε τρόπο ακόμη και το τελευταίο ευρώ σε όλους τους παλιούς παίκτες. Μέχρι το Σάββατο το βράδυ άνθρωποι της Λαμίας με λεφτά στα χέρια έκλειναν όλες τις τρύπες με αποτέλεσμα να έχει απομακρυνθεί ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών. Παράλληλα πληρώθηκαν και άλλες οφειλές ή τέλος πάντων ρυθμίστηκαν κατά κάποιο τρόπο έτσι ώστε να καλυφτούν πλήρως όλες οι απαιτήσεις του.

Κάτι τέτοιο προϊδέασε και ο κ. Κούγιας με την ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα την περασμένη Παρασκευή ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της “σ” βασικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη έπαιξαν ο Τριαντάφυλλος Τσαδήμας, ο Κώστας Παπαευθυμίου και ο Γιώργος Πασιάκος. Έγκυρες πηγές υπογραμμίζουν ότι ήδη, δεν έχουν εξοφληθεί μόνο τα φέσια στους παίκτες για τους οποίους δεν είχε ενημερωθεί ο κ. Κούγιας, αλλά και όλοι οι άλλοι που αποτελούσαν μέχρι κάποιο σημείο συμβατική υποχρέωση του μεγαλομετόχου. Έτσι αναμένονται εξελίξεις μέχρι την Τετάρτη αφού απομένουν πλέον λεπτομέρειες για την πλήρη τακτοποίηση των λογαριασμών.

Ασφαλείς πηγές υποστηρίζουν ότι το τελευταίο 48ωρο ο κ. Κ. Φαρμάκης έκανε εκατοντάδες χλμ. σε όλο τον ελλαδικό χώρο για να εντοπίσει παλαιούς ποδοσφαιριστές, να εξοφλήσει τις οφειλές και να εξασφαλίσει εξοφλητικές αποδείξεις. Τελευταία πράξη αναμένεται να παιχτεί το 24ωρο που διανύουμε, ενώ πληροφορίες υποστηρίζουν ότι κανένας από τους ανθρώπους που συνέβαλαν σε όλη αυτή την εξέλιξη δεν πρόκειται να είναι στο διοικητικό σχήμα της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει κλείσει οριστικά η συμφωνία και είναι θέμα ωρών η πρόσληψη του νέου προπονητή στο πάγκο της Λαμίας. Το όνομα αυτού όπως είναι εδώ και καιρό γνωστό είναι Γιώργος Μαραντάς, ο πρώην προπονητής του Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών.

Ο ίδιος πάντως σε χτεσινοβραδινή επικοινωνία της “σ” μαζί του δεν διέψευσε το γεγονός ωστόσο υπογράμμισε ότι οποιαδήποτε εξέλιξη θα πρέπει να αναμένεται Τρίτη με Τετάρτη, αποφεύγοντας ωστόσο να αναφερθεί σε άλλες λεπτομέρειες. Ο Γιώργος Μαραντάς θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ήταν παρών στο γήπεδο της Λαμίας στο ματς κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό ενώ παρακολούθησε και τον αγώνα της Λαμίας στη Δράμα.

από “σέντρα”

Δεν υπάρχουν σχόλια: